29 september

I dag har ja varit på jobbinterjuv på Skotterud, det gällde egentligen jobb inom hemtjänsten på Skotterud, men hon tyckte att ja heller skulle jobba inne eftersom ja är van att jobba inne på boende..
Fia var med som sällskap. 
Vi var å handlade på KIWI åxå innan vi åkte hem. VI mötte syrran å bubblan på Centret, vi gick å kollade lite i affärer, å ja köpte mig 2 tunikor, lr storskjotor.. En har ja varit å kollat på jättelänge, men ja har inte haft pengar, lr så har det inte funnits min storlek.. Men det gjorde i dag. JA har provat att takort på dom nu, men min kamera strejkar som vanligt, så det kommer en annan dag..
Men den ena var i ett jeans liknade tyg, lite som en klänning, fin till svarta tights å svarta stövlar.. MM me like!! :)
Den andra var en stor skjorta i svart å grå rutigt.. fin den med.. Bägga var i från HM.. Ska se om ja kan göra ett nytt försök med min kamera sen.. (är ju så trist när man inte har bilder på bloggen tycker ja.. bara text.. men ni verkar ju läsa min blogg ändå... :) kul)
) Sen var vi å handlade mat å åkte hem å gjorde spagetti å köttfärssås.. Hjälpt syrran att göra slingor.. det blev bra, Fija kom åxå på en kaffe.
HOn var kvar ett tag å drack lite the med oss, mysigt.. Nu ska ja se om JAcqueline är klar till att få natta kosen å så.. Syns sen.. 

HA en bra kväll alla vänner !
Kram 

Hösten

I dag är det ett sånt vackert väder. Solen skiner så där fint höstlikt, men det blåser, vilket åxå är typiskt för årstiden... MEn det är fint, fina färger på träden. Ja gillar hösten, trots att aj brukar få en släng av deprition, en mild grad dock, men ja tycker att det mysigt. man kan sitta under filten å mysa med en kopp te å tända ljus. å ha det gött. Å man får ta på sig goa varma höst kläder, tjocka tröjor, å koftor.. MM vad härligt, hade tänkt att ja skulle ta mig en promenad nu i det vackra vädret.. om ja inte blåser bort.. Kan ju hoppas att allt som ja tänker på just nu, som inte är så positivt, blåser bort i stället... =)

NEj ha nu en riktigt go å härlig dag alla vänner!

Kram

Flyttar!

Ja nu blir det så . I slutet på oktober flyttar vi. Känns inte riktigt så bra som trodde att det skulle göra.. Känns faktiskt lite vemodigt. Mest för att Jacqueline egenligen inte vill flytta, hon har ju sina komisar här å så. Å se är det ju farfar å Kathy med familj, som hon inte vill "lämna". Men ja har pratat men Kathy,så vi ska komma på en deal som gör att jacqueline kommer att få träffa dom. Det låter ju jätte kul att de fortfarande vill att hon kommer dit, verkade nästan som om de var lite ledsna å inte trodde att de skulle få se henne mer... Men det är väl klart de får!!!
Men däremot har hennes frånvarande far inte sagt ett ord om vad han tycker lr så. Men som sagt, för hans del blir det ju ingen skillnad, eftersom han inte har så mkt med henne att göra nu heller...

Ja ja, till att börja med, så ska vi bo hos syrran ett tag, sen i pappas lägenhet tills vi hittar nåtteget, låter inte så himla seriöst ja vet,men det är så det får bli nu ett tag, Jacqueline ska börja i skola i stan, å det är inte så poppis, men men,

PÅ tisdag ska ja till Skotterud å lämna in betyg å sånt för ett jobb, vilket inte känns som en bra idee just nu, men det är nått ja måste åka på.. Kanske kan få in en fot där,å det är ju bra, för mantänar ju bättre i norge, å nu när det är dax för en hel del uppsägningar å så här i kommunen... :(

Sen jade ja tänkt åxå att söka til Sjukhuset, vet att de behöver folk där..

annars händer det inte så mkt...
Vi har pratat på jobbet att vi ska åka på en kryssning nu i höst, å det ska bli så kul, om det nu blir av det är nått ja har velat göra länge, bara att få komma i väg en tur å göra annat.. gött
!

Nej nu får det nog bli kvällen, ska börja att gå igenom lite saker å packa..

Ha det bra mina vänner!
Kramar

Vilen dag!

Ja först i morse jobbade ja, sen var ja å hämtade bupps på fritids, sen gick ja hem å startade datortn, å den har varit på sen dess. Konstigt... :)
Loggade in på msn å där har ja pratat med syrran nästan hela eftermiddagen, om allt som vi har gjort under tiden, för ja har ju gjort annat åxå, samtidigt, Det kallas simultan förmåga tror ja.. ;)
JO då ja har diskat tvättat å lagat mat, å jacqueline har städat sitt rum, visserligen har hon hållt på sen hon kom hem, å är inte klar än, så ja vet inte vad hon har gjort. Jag har i af dragit fram sängen å skurat bakom den, å så. Nu är det snart klart!

Hon hittade jätte många bra låtar på youtube..  Massa bra Takida låtar som vi har poppat under tiden som vi har städat å grejat.. You tube är allt bra det! ;)

I möra var det tänkt att vi skulle ha dejt med Johanna å barnen, men ja vet inte hur det blir nu. Vi har inte gjort upp nått än..

Nej ja skulle ha lagt in lite bilder å så men ja har inga nya, eftersom min kamera inte är den helaste.. Måste nog ha en ny...

Men nu måste ja skura det sista innan det blir sängen för prinssessan jacqueline

HA det bra
Kram

Tänka sig.

Äntligen kan ja sitta hemma hos mig själv å blogga!!! haha det är ju helt fantastiskt.. Äntligen är man med.. hahahha.. Var visseligen första av mina vänner å bekanta för en herrans massa år sedan med att skaffa en laptop, men det spelar ju ingen roll om den ligger å har kraschat lr hu? men nu är den lagad å ja har i dag skaffat mig ett mobilt bredband! Som funkar hur bra som helst här hos mig...:) är sååå löjligt glad.

I dag hade vi möte på jobbbet.Det var inte så kul. Vi fick reda på en hel del tråkiga skaer, om varsle å hem som ska läggas ner. ite alls kul.Men ja undrar om jag ska prova att söka mig in till norge å börja där,dom har ju öppnat ett nytt boende å de behöver personal.Å pengar tjänar man ju bra. Hmmm, ja kanske att ja ska ta mig en ordentlig funderare på det...:)

Nu har vi just fått i oss lite mat, å nu ska vi alldeles snart åka i väg på årets sista fotbolls träning..

Ha det så gott alla så länge så höres vi snart igen..

Kram

Hurrar hurra!!

PÅ mig!! I dag fyller ja år. hihi.. I dag blir det en tur till Årjängmàrten, å sen blir det FEST!!
TJOHO!! Vad kul.. VI ska ha fest hos syrran, å sen hade vi tänkt att vi skulle på Tiki, på skumparty.. Haha ja adet låter ju seriöst.. =)
Det blir nog kul, har inte varit ute nått på hela sommaren. SÅ det ska blir gött att ta några driinkar. Har provat att få med några kompisar från jobbet, men de kommer nog inte... å det är så synd... MIna pärlor..!

Jacqueline
är hos sin pappa denna häljen. PÅ söndag ska hon på kalas till kompisen KLara.. Roligt för henne det å få gå på kalas.. Å nästa söndag ska hon åxå på kalas, fast då är det till en kille!!! HAmpus osm går i hennes klass... Roligt!!
 
På måndag ska ja på utveklingsamtal på skolan.. Ska bli spännande att träffa den nya fröken . HAr hört så mkt om henne, tyvärr är det inte positiva saker.. Men men ja får ju göra mig ett eget inttryck. Inte lyssna på vad andra säger, tycker inte om det. Ja brukar att vilja göra mina egna bedömningar..

Nej nu ska ja gå och sätta på lite kaffe, å se om min syster vaknar snart så vi kan göra oss i ordning å åka till Årjäng..
HA det sååå himla gött nu alla vänner, så höres vi senare!
Kram

DATOR!!!

Ja.. Nu har ja äntligen fått min dator, men inget internet, så nu sitter ja med min dator hos min vän Fija..!!! Sjukt lr?Ja, men det får inte hjälpas.. Det är så.. Vill ju så ha min dator, å n u har ja den. Ska prova att gå in på Telia imöra å se om ja kan fixa en sån där "dångel".. Ska visst finnas en i rosa, å det vill ju Jacqueline ha en.. får se vad blir..

JA å i dag gick ja å tog på mig mina mysis byxor å sminkade mig inte å drog till Fija som vanligt på morgon fika, men gissa om ja blev snuvad på den fika koppen, nej hon drog med mig till bilen å sen bar det av te Karlstad!!!
HALLÅ!!!!
I mysis byxor med hund hår å allt.. inte sminkad lr nått, katastrof... Jo men visst.. Hon skulle ju ha en ny BH, så det var bara att sätta sig snällt i bilen å sitta där å hålla i sig, hårt. Gissa om det gick undan, Vi var ju tvungna  att var hemma till halv ´2 för då slutade ju Jacqueline skolan... Vi var hemma 15i 2 å Jacqueline hade just kommit hem så hon fick bara vänta ett litet tag men gud vilken tur det...

Sen har vi jobbat hela kvällen åxå... Nu behöver vi nog ha lite rast från varann ett tag... :)

Johannna jobbade med oss åxå.. Pärlan min dä..!

Nej nu tror ja att ja ska ta å knata mig hem.. Ha det så bra alla mina vänner!!!

Kram

en massa roliga grejer

HAha haha.... Ja det vet ja inte men... Det var bara nått Janne sa..

Vet ju aldrig vad ja skriva för rubrik...Det är ju nästan ett måste att man har en bra rubrik, annars kanske man inte vill läsa, men det ser ja att ni gör ändå.. ;))) Tack för det!!

JA har bara jobbat å jobbat, å fika med min vän Fijalii!! :) Vi har fikat på möran å ätit goda frallor.. Å sett på film.. THE UGLY TRUTH!!!
Åden var rolig, den måste ni bara se.. hahaha vad  häftigt, fast vi såg den med spansk text. HAHA, ja så nu kan man spanska åxå...

Imöra jobbar ja kvällen, då ska Kathy å farfar var barnvakt, som vanligt,, :S. Å på torsdg kommer moffa.
Då har han nog med min dator!! JIPPIII! Den har varit inne på lagning nu.. Å den skulle vara klar, tills på torsdag.. Vad kul, så nu kan ni nog läsa mina blogg mer ;))))

Å På lördag fyller ja visst år:(.. 31år!!! AJAJ!! INTE kul!!  Men vi ska till Årjäng en tur då ja å syrran på möran Det är visst màrten där då, fast ja har hört att det är nästa helg.. Men vi får ta en tur å se.. Sen på kvällen ska vi ut!!!! Å vad roligt det ska bli.. Det var så längesen..

Önskar att ja kunde köpa mig nya kläder, har sett sååå jävla snygga skor på HM som ja vill ha!!! :)))
Men ja har inget att ha till så det så...

Nej nu blir det kvällen...
Nästa gång sak ja prova att lägga in lite kort..

Ha det bra
KRAM


Ledig!!!

Ja idag är jag äntligen ledig.. Tycker att ja har jobbat sååå himla mkt nu på slutet.. men det är bra.. Kanske att det blir mer i kassan. ;)
fredag ska ja prata med min chef.Ska höra med henne om hon har mer jobb till mig.. lr om hon har någon tjänst med högre procent... Skulle tänka mig att jobb minst 75 %.. 50 är lite lite..

Nog om jobb.. Ikväll ska vi på match igen .Denna gång i Koppom..HEJA EDA!!
Hoppas att et håller uppe. inte så kul att stå ute i regnet..  Vi ska åka ihop med Caroline å Thea.. Det blir roligt..

Till häljen är ja ledig, då hade ja tänkt att at mig en öl, eftersom det inte blev någon i häljen som var... Bara ja hittar nån att ta den med..;))
Fija kommer ju hem till fredan, hon kanske har lust att ta en med mig på lördag lr så.. VI får se..
Nej nu slutar snart min llla prinsessa, å hon är väl hungrig då förstår ja.. Bästa att laga lite mat.. Köttgryta å potatis.. mmm


HA det så gott nu alla!!
KRAM

RSS 2.0