Helg!!

Å ja har jobbing son vanligt.. Men det får gå.. Troligen har ja mer betalt eftersom det är Pingst... Å ett sånt fint väder. vi har suttit ute på jobbet å tagit fikan med de boende.. Hur gott å mysigt som hellst.. Har ett ganska bra jobb faktiskt.. Ibland.. :)
Å så bra jobbar kompisar. Har nog aldrig haft så bra jobbarkompisar.. puss på er!!!

I dag har ja varit hos syrran å ätit mat. Hin ringde å undrade när ja slutade, å undrade om ja ville ha mat.. Alltid gott!!
Jacqueline är hos Jerry denna häljen, hoppas att dom är ute.. :)

NU tror ja att ja ska bli med en snabbis på fest. Det är tydligen Rockabilly på parken i Jössefors i kväll, inte riktigt min stil,men ja kan väl bli med en lite stund.. Jobbar en delad tur i möra. Börjar 15 i 7 å slutar 21.. så det blir ingen fest på mig i kväll..

Nej nu ska ja kosa lite med min bebis.. mottas bebis....

Ha det bra nu mina vnner!!

Kram
<3<3<3

Ny bil

I går fick ja min nya bil. En gubbgrön V 40.. HAhaha... Men gud vad gott! äntligen en volvo! Ja är verkligen volvo..
Pappa kom upp med den i går.
Vi var på fotbolls träningi går, å gud vad det regnade.. Men tänk om det kunde bli ett riktigt oväder så det laddade ur å blev bättre väder. Ja vill ha sol. Ja vill sitta ute i solen.För just nu mår ja inte så bra. Bara sover hela dagarna å har så himla ont i hövve varje..Måste bli bättre väder snart..

I häljen har ja jobbar hälj.Trist. men men det får gå. Blir vl lite bättre pengar efter som det r pingst.. Lr? :)
Men det är gott att jacqueline får vara hos jerry på söndag å att han kör henne till skolan på måndagen, Ja har en delad tur å slutar inte förrän 9..

ÅH.. var det någon som såg på Grey`s amatomi i går på 5an??? ojojoj.. vilket avsnitt!! Måste bara säga att tårarna rann som på ett barn.. ojojoj..


Ha adet bra nu mina vänner!!!


KRAM
<3<3<3








Tisdag

NU har ja lämnat Jacqueline hos en kompis. Hon hann knappt hem från skolan innan telefonen ringde. Men det är ju kul att hon har kompisar tycker ja. Som mamma är man ju lite nervös att detinte ska gå bra för sitt barn. Att hon inte har kompisar å får vara med å leka. Men det behöver inte ja undra på..Hon leker med någon nästan varje dag.Å det är ju så det vara.
Men nu är frågan vad ja ska hitta på ? sitter på Bibblan nu lånar en dator eftersom ja inte har fått min egen än...PAPPA!!

Tänkte att ja kanse skulle låna en film. Det är ju så bra att man kan låna gratis här. Utbytet är inte så stort, men det kan var någon gammal rulle ja inte har sett..:))

JAha vad gör ni då en dag som denna?? LIte trist väder.

Kanske att ja ska ra å våldgästa någon som får bju mig på lite kaffe.. HIHIHi


Ha det bra  nu alla mina vänner!!

KRAM
<3<3<3

Shopping

I dag har ja jobbat. Det var bra, men ja har haft så ont ihuvudet hela dagen. Å det har ja åxå haft hela helgen..FAn måste försöka att få ta i lite mediciner nu..Kan inte gå så här längre nu ...Ont i hela nacken å huvudet..

Efter jobbet var å jacqueline nere på Centret ett tag,. Köpte 2 tröjor på HM å en kläning till Jacqueline. Sen var vi på Kappahl. Provade en kläning.. Jättefin! Men kan ni gissa vilken storlek?? MEDIUM!!
HA aha.. bra va? Köpte inte den, med däremot 2 linnen å ett par örhängen...Kul att få shoppa loss lite. Tror det blir mer på Onsdag..::)))))))

Nu sitter ja här å har ont i huvudet. Tydligen kan man beställa mediciner över Apoteket på nätet, så det ska ja kolla upp nu.. Ska åxå ringa min kära far å kolla om det snart dax att ja får min dator nu!!!!

HA det bra alla min vänner!!!

Kram
<3<3<3

Klockor börjar ringa

Grattis farfar å Kathy som gifter sig idag!!!

Jacqeline var bjuden. HAr provat att göra fina lockar i håret på henne i dag, men det gick inget bra. dom ville inte stanna kvar trots tonvis med mousse å spay... stackars lilla prinsessa!!
Men hon var fin ändå.. Mammas älskling.

När vi skulle åka till Farfar..köpte vi med lite blommor. Visste inte riktigt vad ja skulle köpa. Antar ju att Jerry har köpt present som hom får va med på..Hon skulle få vara kvar ändå tills i möra.

Hoppas att dom får en fin kväll..!!


Sen tog ja en tur till arvika. Det är jössefröjda i dag.Det var ganska mkt folk fanns att ja´kom in ganska sent..

Nu sitter ja här å bloggar lite. undrar verkligen om statestiken stämmer. om det är inne så många som det står.
Inte för att ja har så mkt mat nyttigt att skriva om men ändå..Det är ju mitt liv. INte för att det är så spännande..
Men det är ju det enda ja har... HIHI

Undrar om ja inte snart får mig en dator av min kära far.. vet att han har varit å kollat på en... hihi   min papppa!!!


Ha nu en god kväll alla min  vänner!!


Kram
<3<3<3


Tärnklänning

I dag har vi varit i karlstad å provat klänning. III vad roligt. Hittade en jättefin mörklila kläning, som ja såååå gärna vill ha.. men den kostade nästan 4000kr . å det är en sån som man inte använder när man ska ner till affären direkt...:))

Syrran fann åxå en sååå fin klänning. Men tyvärr glömde vi att ta kort. Det var roligt. Trodde först inte om det fanns storlekar till oss, men det gjorde det... :)))))

nej nu ska ja nog ta kvällen. Har så ont i huvudet å nacken.. Ajaj  det är inte roligt, men det är väl så när gamla gubbar inte kan köra bil. Då blir vi andra oskyldiga drabbade!! :((


I möra ska ja jobba undrar om syrran å barnvakt då, lr om hon har glömt det.... :) det har hon säkert gjort!!!



nej nu får ni ha det så gott alla mina vänner!!!

kram<3<3<3

Tjoho!

Idag blev dä en tur te gunnarskog. Johanna bor där. Hon bjöd på lax jättegott! Barna lekte å vi drack kaffe å åt kladdkaka med grädde å bär... Mmm vad gott. I möra är dä fotbolls träning igen. Kul! Kram på er mina vänner.

Soffläge.

Ja dä blir dä nu snart... Har grejat lite... Tvättat diskat å jagat katt. Ja hon smet ut. Ja hade hängt en tvätt, å inte stängt dörren helt. Hon var väldigt nyfiken på allt där ute. Men hon kom in igen... Gott dä! Nu blir dä en dusch sen kvällen. Kram

Heja norge!

I dag äe det norges national dag, inte för att det är nått ja firar men ändå... Jacqueline kom hem ganska tidigt i dag med farfar... Sen åkte vi till stan. Hade med Jacquelines cykel, så moffe fick pumpa däcken..Sen bjöd han på pizza.. gott å slippa laga mat. Sen har vi varit ute. Fint väder, men det har varit så blåsigt..

I morgon ska ja jobba kväll, å har som vanligt ingen barnvakt... Ja får väl fråga farfar.. Usch, tycker att dett ät lite lett nu.. för dom ställer alltid upp. men det är ja så tacksam för... Dom är så snälla...

PÅ tidag ska ja åka till min vän Johanna.. Det ska bli kul.. Då får barna leka lite, å vi frå prata å dricka kaffe..



nej nu får det bli kvällen för lilltjejen.. Dusch å bolibompa... Sen blir det lite mamma tid.. Kanske att ja hinner ta mig ett fot bad å göra en ansiktsmask...

Ha det gott alla mina vänner!!

kram
<3<3<3

kära vänner

i går hade vi årets Sommarfest. Å det var så kul!! verkligen.
Det är så kul att komma ut å prata å dricka lite med vännerna.Ja fick åka med min vän Johanna å hennes kille Peter. Vi åkte till Malin å Sten. Sen åkte vi till Eda Parken.
Det var bara för alla inom vård och omsorg..Men det var så kul:
Emelie som skulle upp å jobba idag, blev lite lagom rund under fötterna.. Haha lilla smöla. Undrar hur det har gått på jobbet i dag???
 

Malin å Johanna

Hoppas att vi kan ha en fest igen alla vi vänner, snart. vi har det så kul ihop.

Idag har pappa försökt att fixa lite med min bil. Ja har varit allmänt seg faktiskt.
 NU har ja å bubblan kosat oss i soffan å försökt få hit en påse ostbågar, men  moffe ville inte komma med de... Är så sugen på det nu.. Fattar inte :))))

HA tagit lite bilder som ja tänkte jag skulle lägga in.

nej idag har ja inte skrivit nått vettit, kanske är ja full:)))) Hahahaa


ha en god kväll alla mina vänner!

kram på er<3<3<3

Trött

JA det är jag nu.. Har jobbat 4 dagar i rad. Ledig i möra å sen jobbar ja 2 dagar till. Men men ja måste ju ha pengarna. Det är ju inte så att ja skiter penga. Då hade det ju int evarit några problem..Haaahaaa

På fredag ska ja på fest! igen. Det är jobbet som ska ha sommar fest. Det var så kul förra året. Hoppas det blir lika kul på fredag. Hade så lust att köpa en ny klänning , men ja har faktiskt inte pengar.. Fan va ledsamt.Å snart är det sommar å semester, Då vill man ju göra nått kul...

I möra ska ja åka till min vän Karin.. Var ett tag se vi sågs igen..Det ska bli kul att få fika å prata av sig lite..
Nästa vecka ska ja till Johanna, äntligen..Förra gången fick ja ställa in, för ja ville ha en extra jobbdag.. Men nu har ja lovat att ja ska komma.. Ska bli kul. har inte varit hos henne . Hon är mina vännor!! :)))

I dag har ja tittat på hus, inte för att ja har råd, men det är så kul att titta... Kanske att ja någon gång får råd att köpa mig ett...

hahhhaaa....


Ha det så gött alla min vänner"!!

kram


Màrten

I dag har vi varit på Sunne màrten. Det var MKT KALLT Å REGNIGT!!.!
Men barna tyckte det var kul... Fick åka lite karuseller å handla lite strumpor, som vanligt..
Var åxå hos Jannes mamma som hade gjort Kålsoppa som haon bjöd på. VAd gott.
Sen åkt Syrran å Janne på 80 årskalas till jannes farmor, då var ja å buppan å gick på Sunne, där vi mötte vi jannes mammma som bjöd hem oss på kaffe. Det va gott, för vi var ganska blöta å kalla..

Nu har vi just kommit hem, å vi är all mkt trött.. Ska bara ta en kaffekopp, å sen ska ja å jacqueline åka hem. Jag
ska jobba i möra, Pappa kommer då å är barnvakt. Kanske att dom då tar en tur ner på samhället, det är ju Charlotta...

Å ja har såååå llust att gå ut i möra med mina vänner, men ja har inte någon barnvakt i möra kväll, så ja får väl stanna hemma :((((( :(((((

OK ha en go hälj alla mina vänner!

Kram <3

7 maj

Tänk att det ska va så svårt att alltid komma på en bra rubrik..Fattar inte.. Hahahhaa..

Igår jobbade ja en xtra tur. Johanna är hemma med sjukt barn.. Stackars liten tjej..Men det va ju bra för mig:)) då får ju jag lite xtra pengar i löne kuvertet..MMM... Behövs verkligen..

Efter jobbet gick ja hem å gjorde Spagetti å Köttfärssås gott.. Sen bar det i väg till årets första fotbollsträning för Jaqueline.
Det var kul.. Hon tycker verkligen att det är roligt.
I måndags var vi hos Malin Å hennes Kille  Sten.. Dom har ju fått hundvalpar.så söta.. HHaahaa.. ja inte dom, men deras hund har fått valpar... hahhaaha

Jaha vad annars. Nej det har varit lugnt.har jobbat heldagar hela veckan, tidiga mornar för oss.jacqueline har inte tyckt att det har varit så kul att g¨å upp så tidigt varje dag. Men i möra är vi lediga. Då ska vi ta en tur till Sunne . Det är marten där då. Vi brukar vara där.. ganska trevligt faktiskt. Å så brukar ju Jannes mamma bju på mat.. :))) gott..


Ok mina vänner!! Hoppas att ni får en fortsatt trevlig kväll..

KRAMMMMMM <3

Lördag med BUZZ

Ja dagen har inte varit så innehållsrik. Gick faktiskt inattlinne ända till halv 2 tror ja.. gött å göra de ibland.
Efter en dusch tog ja å syrran en lite biltur. Vi åkte till Teres en tur.. 3 km in i skogen på en mkt slingrig å smal väg.
Väl framme upptäckte vi att det inte var någon hemma.. TYPISKT!! Kunde väl ha ringt innan å kollat!!
Men men... Körde förbi OK å köpte glass. Mumma.
Helt oväntat hamnade vi hos Susanna...
Henne tog vi verkligen på sängen, för hon sov när vi dura in där.. Hihi kul!

PÅ vägen hem stannade vi på affären å köpte tacosmat.. Längesen ja åt. Susanna kom hit sen å vi spelade BUZZZZZZZZZZZZ!!!!! Hur kuligt som helst.

Tog ett varv på stan nu åxå.. Fick ett mindre astmaanfall i bilen inte så kul.

Nej nu ska ja ta å plocka iordning lite här å sen blir det natti natti för lilla Linda.

Ok ha en god natt alla vänner å sov så gott!!

KRAM

2 maj!!

Vad händer i dag då? hmm... Solen skiner så det blir nog tll att vända näsan mot den.Gött.. satt hela dagen i går med. så det syns faktiskt .. ser fräschare ut.. Jacqueline är i magnor hos jerry, saknar henne.. Men det är gött å, för då får ja en väldigt nyttig egen tid..

MAmmas älskling!!



Nu ska vi nog gå ner till stan en tur å se om det är något liv där... Haahaa det är det säkert..
Moffa står säkert på torget.. det brukar han göra.

Hoppas att det blir en vinkväll med girlsen i kväll..
Annars skulle ja å syrra ta en mach BUZZ..HAahahaa gissa vem som brukar vinna!!!


Hoppas att ni alla får en bra dag.

KRAMAR
<3




1 Maj!!

Har vi tillbringat ute hela dagen...
 Fan vad gött det är nu.. mår verkligen bra när det är så här...
Har passat på att tvätta bilen åxå.. Det behövdes verkligen.




Barnarbete :)) 


Sen grillade vi lite korv åxå. Inte helt fel.. lagom nu i värmen.För det är ju så att man inte orkar äta så mkt. HAr suttit i solen hela dagen så ja har faktiskt fått en solrand på armen.. :) det gillar ja.
Nu har vi ätit glass, som janne har varit å köpt med jacqueline..

Nu ska ja ta å köra min älskade dotter till sin pappa.Inte kul, men det är välbehövligt.. ja har planerat att sitta i solen hela häljen.. Hade hoppas på n vinkväll i möra med Karin ,min älskade vän!

Nej nu ska ja åka.. syrran ska med som sällskap.. Ha det gött i solen!
Lägger in lit bilder från dagen senare..

KRAMAR

RSS 2.0