Alla helgons dag

Just kommit hem från jobbet, å nu sitter ja här med en tår i mitt öga å tänker på min älskade mor!
Som ja saknar nått så himla mkt.. Finns inte ord att beskriva. :(
Fast att det snart har gått 6 år, så är saknaden lika stor.Det känns som om det aldrig ska bli bättre.. Tycker livet är så orättvist i bland! VARFÖR?? Hon hade ju så mkt att leva för kan man tycka. Det var för tidigt.
Tänk om man kunde vrida tiden tillbaka.. Tänk så bra allt hade varit då.. Alla familjemiddagar, kortspel på söndagarn, alla turer med bilen,alla skratt å allt..
Nu är det inte så längre, men försöker att fungera som vanligt, men det är alltid nått, nån som fattas.Det blir inte riktigt det samma..

Å nu är det snart jul, mammas favorit högtid. Alltid lika jobbig att ta sig egenom....
Men men det är ju bara att bita ihop... Vet ju att hon inte ville att ja skulle gå här å gråta för hennes skull... Nej hon hade velat att det vore fest å skratt ... Så nu, för din skull mamma, så ska ja inte ligga här å gråta..
Ja ska ta å göra mig iordning å åka till syrran i stan, sen ska vi åka till graven å tända ett ljus för mamma, mormor, morfar, farmor å farfar..  Saknar er alla!!



HA nu en bra å mysig Halloweeen Alla min kära vänner!
Tycker om er alla!

Puss å kram






Bilder



Bild från när vi hade mys med barnen. Här äts det potatisgratäng med fläskfilé.



Syrran å ja myser med ost å kex.. MMm vad gött!




En bild på mitt köksfönster.:)




Hihi mitt sovrum.. :)
Den nya tavlan syns..



DOLLY :)


inredning

I många dager nu har mitt liv cirkulerat kring just detta.. Har ju varit på IKEA bla å inhandlat lite nya grejer.. Å idag kom det nya gardiner från ELLOS på posten.. Nja de var inte rikigt som ja trodde i färgen ,men det får gå.. Det var tur att de kom, så att ja fick putsa mina fönster. Fy vad de såg ut..
 JA kunde nästan inte se ut.. :( BLÄ.. Så nu är det putsat å frächt.. Bruna gardiner hänger det i köks fönstret..
De var så smala så ja trodde inte att det skulle bli bra, men det blev det.
Tänkte ja skulle ta lite kort nu innan det blir mörkt å lägga upp här om någon skulle va intresserad..
 Lr vad vet ja?  :(

Ska i af snart i väg å jobba.. Inte så sugen på det. Men ja ska jobba med Malin i kväll, så det blir ju kul.

Såg ju den där filmen i går då, UNDERBAR Å ÄLSKAD AV ALLA. Inte så bra som ja trodde, boken var bättre.. Men han som spelade den manliga huvudrollen.. ME LIKE!! SÅ SNYGG väl...=D
Ja det var väl därför som ja såg hela filmen.. ;)


HAlloween denna häljen, vad ska ni hitta på? Nått kul? ska ni på maskerad? Hoppas att ni får en bra kväll å hälj allesamman..

kram



IKEA

I natt sov syrran å bubblan över här.  VI hade lite mys. vi åt potatis gratäng å fläskfile, å myste med godis. Barna låg inne på jacquelins rum å kollade på film..

Å mörse kom vi på att vi skulle ta en tur till IKEA, det var så länge sen. Så ja ringde Jerry å han tog Jacqueline i dag så hom slapp bli med.. Å ja fick åka ensam .. Det är ganska gött det i bland å åka ensam.. Särskilt till IKEA.. det blir så mkt väsen annars..:( Men dat var ju snaällt av han att ta henne tycker ja..:)
Det kan ju vara lite si så där med sånt..

I af kom vi i väg å vi handlade en hel del. Det var kul. Vi gick där ja å syrran å planerde hur vi skulle ha det i våra sovrum..  Så nu har vi gjort i ordning på var sitt sovrum.. JA har nu en svart tavla över sängen med tre kort, föreställande träd.. Den var fin. Å på rea.. Vilket var så bra.. Sen köpte ja två andra ramar i svart,som ja ska sätta savrtvita vykort i .. Det blir ju snyggt. HAr av någon anledning blivit så att ja har svart i mitt sovrum. Svarta hyllor.. Svarta frans gardiner, svart tavla. å ett svart skrivbord, som ja inte har fått hit än, men pappa har iaf målat det nu ..:)
Gardinerna är lila å ja har lite andra lila detaljer.. SÅg så hiomla fina runda mattor påiKEA  som var mörk lila. men när vi kom till mattavd, så fanns de inte.. De var skit snygga...

JA köpte ett svart överkast åxå, men det var ju för litet när ja kom hem:(
Hade köpt till enkel säng, så om nån är intresserad så ja har ett här... Aldrig använt.. :()


Nu har ja duschat å bytt rent i sängen å städat lite, så nu får det bli en film i sängen å mysa lite.. JAcqueöine blev kvar hos Jerry i´natt, lika bra det för hon skulle ju ändå dit i möra eftersom det är pappa hälj..

Filmen blir ::UNDERBAR Å ÄLSKAD AV ALLA::
Ja har läst boken å skrattade som en lite dåre... Hoppas att filmen är lika bra.

HA nu en riktigt god natt alla min vänner!

Kram

En hösttisdag!

 I dag har vi varit i stan hela dagen. Hämtade bupps vid 10 tiden i morse hos Kathy.. Sen åkte vi till stan.. Var å åt mat på den nya bowlinghallen.. Det var gott. Vi åt stuvade makaroner med stekt fläsk.. Det var såå gott, å barnen åt med god aptit....   

                                                              

Vi hann med en tur på Kappahl å Lindex åxå.. Köpte en ny kofta till jacqueline , en svart.Det har hon haft en, men som allt annat har den blivit borta..:(

Medas syrran var på BVC med bubblan hann ja å bupps att gå till stadsparken en tur å se på ankorna å gunga lite..      

                               
Ja bubblan hann med å gunga hon med:)

Sen var ja å syrran på lidl en tur å handlade.. Bubblan är med oss hem. Syrran ska jobba i natt å janne börjar tidigt till möran.  Å bubblan ska vara hos doktorn tidigt så ja får åka dit med henne...
 I möra kväll hade vi tänkt att ha lite mys med barnen,i fjol hade vi hallowen fest!:) Det var kul.. hade mysljus, godis, å bra film.. Det var så mysigt,så vi tänkte ha nått liknande i möra...

Nej nu ska ta en bild på buskusinerna som ligger på golvet å ser på film..Sen hoppas ja att ja får en natta kos så ja kan se på Desperate housewifes..:)

Natti natti på er vänner!
Kram
 


Höstlov!

Denna vecka är det höstlov, å ja har ledigt.. Hmm, gött.. första dagen sov ja  mest.. hmm är nog på väg att bli sjuk. Jacqueline fick åka till Kathy å leka med barnen, å sova över, så hon hade en kul dag.. Hoppas ja.. I dag ska vi åka till stan en tur. Vi ska hitta på nått kul med syrran å bubblan..Sen ska syrran jobba i natt å då ska bubblan sova här.. Det var längesen det nu.. det ska bli kul.. ska se om ja kan hämta en film som de kan sei kväll å något gött att äta.. Lite mys måste de ju va...:)

Det ser ut att bli fint väder i dag. Det är ju gött, men ja ser att det ligger lite frost på taken å på gräsmattan.. Brrr. snart vinter. Ska kolla på nya vinterkängor sen..Det är bra å ha..

Jaha vad ska ni hitta på för kul i dag?

nej nu ska ja ta å göra mig i håret.. Var ju hos frisssan häromdagen.. MMM vad gött...

Ha en bra dag alla vänner!
Kram


HÄLJ!!


Jacqueline var på maskerad kalas i häljen hos Klara.. Hon var ut klädd till spnindel drottning.. Var såå söt
Hade sminkat henne å gjort i ordning håret..


Morfar å Gun var å hämta henne efter kalaset. för ja hade åkt till SUnne med tjejerna..=D
Vi har haft det jätte trevlig å så gött å få komma i väg på nått.. Å nästan alla var meed.Det var kul. Vi körde två bilar å vi had mysigt i bilen..
Ja å Emelie delade rum. Men vi bodde alla vägg i vägg.. Så vi sprang ju emellan hela tiden.. Vi hade fester på rummen där vi skålade å drack mkt gott.. Maten var det inget fel på! Det var såå gö tt. Det var verkligen en tur som var välbehövlig.. Detta är nått som vi måste göra om..  



Men i går  va ja lite seg det måste ja erkänna.. Hade så ont i hövve hela dagen.. La mig ett tag på soffan när ja kom till syran . Vi skauule äta mat där efter att ja hade hämtat Jacqueline  i Sulvik.. JA buppan sov så gott på soffan ett tag. Sen var ja å syrran ute med hunden  på promenad, Det var inte fel det heller, fast det regnade, men vi kännde båda att vi behövde  det, Vi pratade om allt å detvar göttå få ur sig en del som man har å tänkte på..

Lite seg i dag med faktiskt.Jacqueline har åkt till Kathy,Hon skulle leka å få äta bakad potatis å sova över där.. Kul första dag på lovet.. I möra natt ska bubblan komma hit. Syrran ska jobba å då ska ja va barn vakt. Det var faktiskt längesen ja  var det nu. Vi får hitt apå nått kuligt då..

Nej nu tror ja att ja sksa ta mig nåt att äta, har inte gjort det än.. Ha det gött nu alla mina vänner!
KRAM


Onsdag 21 oktober..

EN grå å trist morgon.. tvättmaskinen är i full rullning... som vanligt ..

I dag ska vi på personal möte på jobbet. Å sen ska ja jobba kvällen. Jacqueline ska var hos Kathy å farfar igen.. som vanligt..:)
TACK för att ni finns!! :D

I möra ska vi hem till Lena på en liten personal fest..Det sak bli kul.

Å på Löradg åker vi till SUNNE !! Vi ska liggga på hotell å äta 3 rätters midddag å dansa. å ha det SÅÅÅÅÅÅÅ bra.! JA ska dela rum med Emelie..:)

Å vad ja längtar.Det sak bli såå kul, å såå gött å få komma i väg...Behöver det verkligen..Ska låna syrrans kamera så ja kan ta många fina bilder. å visa för er.. ;)

Nej nu ska ja ta å fylla på min kaffe kopp å se lite på nyheterna...

Ha en bra dag alla..
KRAM

Söndag

JA har jobbat denna hälj..
 Å jacqueline har varit hos sin far.. Men nu känner ja att ja längtar, ojoj vilken dålig mamma som känner det NU.. Nej inte alls, saknar mitt barn varje dag som hon är borta, men eftersom ja har varit ensam med henne i 6 år ca, så blir det lite som att vi går varann på nerverna..
Å då tröttnar man lite . Presic som i alla relationer. Blir det för mkt så orkar man inte vara på topp hela tiden.. Å likadant i vårat..
Men nu har ja fått en släng av Buppansjukan..!!
Visst är det skönt att få sov morgon i mörra (visst säkert att man sover länge)
men ja längtar.. Hoppas att hon längtar efter mig å.. :)
Pratade med henne i går på datorn, vi chattar , ja å mitt barn..:) HiHi.. Så modernt det lät då..
Men så är det.Hon är ganska bra på att skriva på datorn.. Hon brukar även skriva sms..:) duktig tjej ja har..

nejnu får det nog bli kvällen lr vad tror ni vänner..
Vad har ni haft för eri häljen..?
Kramar




HEJ!

Idag har aj jobbat. Sen var ja hos Fija en tur. Hon hade lite musik till mig, som ja har lagt in på min dator, å gjort lite skivor som ja kan ha i bilen.. Tänk vad vi ska poppa bupps å ja.. :)
Hmm me like!!

Ja hon är hos sin far denna häljen.. Så ja har hjemme alene fest.. :)

Va dhittar ni på då vänner en lördagkväll??

Hmm ja måste städa lite å grejjsa, å hänga tvätt.. :( blä inte så kul..  Om ja inte skulle jobba i möra, så skulle ja nog ha letat reda på en fest nån stans.. Är lite fest sugen...
  Fast det är klart, vi ska ju hem till Lena på torsdag på lite kalas alla från jobbet å äta lite gott å mysa. Det sjk bli kul.. Sen på lördag ska svi alla på jobbet till Sunne å ligga på hotell!!
Tänk så mkt mysigt vi ska hitta på..Kuligt för oss... :)
Lovely!!


HA nu en så underbar å trevlig kväll alla mina vänner!

Kramar


Blääää!!!

i dag är det ett riktigt höstväder. Det blåser å regnar.. Usch, mne det finns ju något posivit åxå.. man får ju ligga i soffan å mysa under en filt.. å se på film..
Köpte 2 nya filmer för ett tag sen, å ny har ja en kvar att se.Den har ja hört så mkt gott om, är det nån som sett den? Vad tyckte ni?



Inte så bra bild kanske.. men nu sk aja tå å leta fram den lilla dvd spelaren som jacqueline brukar ha på sitt rum.. Eftersom min dvd spelare i nte är såå ny, så tar den inte alla dvdskivor. Å så har ja inte fått tag på drivrutiner till mn dator, annars kan ja ju se på den..:9


Nej nu blir det film tajm..
ha det gött mina vänner!
Kram

NyA MoBiLEn!



Jepp här är en dålig bild på min nya mobil!
Den har ja tagit med min nya mobil!

Just denna bild var nog inte såå bra, men de andra var bra.. kul att ha ne ny telefon som funkar å en bra kamera.. Eftersom den åxå är kass... Så det får bli nässta köp...


Här kommer lite bilder som ja tagit med mn nya telefon idag..


Bus kusinerna; ) vackraste i hela världen..


HÄR SPELAS DET LUSEN HOS MIN FASTER



Min älskade gammle far! Puss på dig

Ja det var nog det för i dag..
Ha en god natt alla min vänner!
Kram

Höst!

I dag är det ett underbart vädere ute, solen skiner så fint som den gör på hösten, men det blåser hen del..
I kväll ska ja jobba extra igen. Har just varit hos Fija å druckit kaffe å ätit varma mackor. MM vad gött, å så gött att slippa att  äta ensam. Vi äter frukost ihop rätt så ofta.

Hoppas att mitt modem snart är fixat, för det ja har fått låna är såå dåligt. Det bara slutar att ansluta hela tiden, så rättvad det är så är ja offline, inte kul.

Vad mer... hmm... hahah jo.. ja har börjat att smsa med en kille från Gävle.. haaaha..  Lite små kul..:)

Nej nu ska ja ta å hänga en tvätt.. Höres senare..
ha det såå gött.

KRAM

Oktober månad

Nu har ja inte skrivit på ett tag igen... Men nu hade ja tänkt att skriva några rader..

I måndags satt ja här å kom på att ja kanske skulle köpa min en ny kamera,eftersom min nuvarande inte funkar som ja vill att den ska.. Så ja stt å kolla på nätet, på priser å så.. Så ja pratade med min syster, tog bilen å åkte till stan. Hon blev med på Expert, men det var inte nån kamera som verkade intresserad av mig, så vi gick..
Då kom hon på att ja faktiskt behövde en ny telefon, för den ja har ,har ja haft i över2 år.. å den lever sitt egna liv.
JA å så blev det gick in på Telia å köpte en ny telefon ! Jättekul som alltid.. KOm hem med den å laddade medans ja var på jobbet, men ja kom hem å den gick inte i gång... Pappa fick ta den med sig till stan å skulle lämna in den , men han hade på något sätt fått igång den, så ja åkte dit för att hämta min ny a telefon...ÅH ad kuligt!!
Gjorde alla inställningar å sånt , sen ringde min vän FIja å då började det att tjuta i den å den blev helt svart.. INTE SÅ KUL!! Så det var bara at åka ner å lämna in den...Så nu har ja ingen NY telefon. å min gamla ligger helt död.. Så ja har ingen telefon nu i dags läget.. hmmm.... Min vanliga tur...


Annars har det inte hänt så mkt,Jacqueline ska på kalas i dag igen.. Denna gång till NIcole.. Det tycker hon ska bli kul. Vi sak åka iväg snart nu å köpa paket...

Ha det gött nu mina vänner!!

Kram

Hmm...

Ja då var det måndag igen då.. Ska jobba i kväll.. Pappa kommer hit å är barnvakt..

I helgen har jag jobbat i Skotterud, spånnande att prova nått nytt, men det är lite långtråkigt.. Finns ju inte så mkt att göra.. Så det är ju lite skillnad mot vad ja är van vid på mitt "riktiga" jobb.Där är det ju full fart hela tiden..

Det var mârten i helgen, å första gången på säkert 31 år som ja inte var där.. Det känns konstigt, för det är ju ett måste,men det är ju samma varje år.. Det var ju ett sånt dåligt väder åxå,men vi var ner en tur i går med barna så de fickåka lite karuseller å äta sockervadd..Tror att de var nöjda..

Nu är det så fint väder. Ja har fått tillbax Keenai, som nu ska vi ta en riktigt lång å go höst promenad...

sen ska ja ta in kartongena som ja har i bilen å börja att packa å röjja lite.


Ha det såå himla gött nu mina vänner!!

Kram

Go kväll!

Sitter här å skriver lite, har inte så mkt att skriva som vanligt, men konstigt nog blir det några rader varje gång. Min kamera är fortfarande trasig, så det kommer inga bilder i dag heller, vilket jag tycker är tråkigt. För sj tycker ja att det är kul att se på bilder som andra har i sin blogg, bilder över dagen.. Sånt är kul..

JA ja  i möra ska ja iaf jobba i Skotterud. Jobbar både lördag å söndag. Det ska bli spännande.Har varit där en dag å gått brevid, lite svårt att bilda sig en uppfattning efter en dag, men i möra kan ja nog skriva lite mer om hur det är att jobba där.
 Har faktiskt pratat med flera på mitt jobb i Chbg, å det är mång som är intresserade att börja där. Vi kommer ju att bli varslade i årsskiftet, så vi måste ju se om vårt hus, å ha ett jobb. Tror inte att det är så poppis att vi åker till Norge å jobbar, men vad ska vad man göra.. Måste ju jobba.. tyvärr.

Nej man skulle ha varit ekonomiskt o beroende, men tyvärr är ju verkligheten så att man måste jobba...
Men det ska iaf bli kul att få prova att jobba på ett annat ställe. Vet ju åxå att ja kommer att tjäna mer än det jag gör här.. å det är ju positivt, därför hoppas ja att ja kommer att få jobba mer helger frampå här...'

I möra är det mârten!
Fast eftersom ja jobbar till 14 så blir det kanske inte någon tur för min del. Men ja ska till pappa å äta kålsoppa, det är hans nya dejt som ska bju.  Vi  har ju inte träffat henne än, det ska vi göra i möra. Hennes två pojkar kommer tydligen åxå.. Ahhaha ja har visst 2 st "bröder"..

Jacqueline är hos sin pappa denna hälj...
nej nu ska ja lägga mig, ska ju som sagt upp tidigt i möra..

ha en bra kväll å en bra MÂRTEN:.
Kram

RSS 2.0