AAHH!

Idag har ja börjat att packa! Hur trist som helst, särskilt som ja inte har fått nått förråd än. Pratade med han som har hand om det i dag, å han skulle nog kunna ordna ett i möra lr så. Men nu har ja lådor å grejer överallt i lägenheten.
Lite irriterad är ja på han som ska ha lägenheten efter mig.. Han skulle ha ringt idag för att han skulle komma hit å titta på den idag. Men han har ju inte ringt.. Gillas ej!

Trist tycker jag...

I dag har Fija varit här å hjälpt mig. hon var på jobbet å hämtade några kartonger till mig.. Jätte snällt!!
Sen gick vi hem till henne, där hon gjorde hemgjord Pizza . SUPERGOD!!! :))

I möra ska vi ta en tur med våra stavar.. Ska bli såå gött å få komma ut i skogen å gå.. Måste ju få prova mina nya stavar..:)


Ha nu en trevlig kväll mina vänner!

Kram

Stackars Dolly!

Ja i dag var då dax att för Dolly Dimpel att åka till farbror doktorn å bli steriliserad.. Hon var jätte duktig. Skrek inte i bilen lr nått som de  flesta andra katter ja har haft att göra med i en bil har gjort.. Nu kravlar hon runt här på golvet å vet nog inte riktigt var hon ät nånstans l rvad som har hänt... Stackarn...


Ja var på friskvården åxå idag.. Det var spännande. hade inte gått ner så mkt i vikt, med det några hekto å ett par cm i midjan.. Låter inte så mkt att hurra för kanske, men ja är jätte motiverad å ja ska klara detta..!! Å tro mig .. det kommer att bli mer hekto å mer cm som ja ska gå ner...:)))

Nej nu ska ja gå å sätta på en tvättmaskin med lite handdukar.. Blir ju så när man har en katt som är lite slapp i den nedre regionen...

Så ha nu en bra kväll å natt mina kära vänner1

kram

To day..

I dag har ja en del saker att uträtta.. Nu först ska ja till Friskvården å väga å mäta mig å få lite tips.. SEn hem å hämta Jacqueline å Dolly. Dolly ska i väg till sin vet å bli steriliserad i dag.. Lilla missebebisen min..

sen måste ja börja packa å städa för i möra kommer det en gubbe å kollar på min lägenhet.. Sen är det bara 2 veckor kvar.. Det ska bli gött å få börja om.. Behöver det nu. Hoppas bara att ja snart får jobb åxå. Har inte jobbat på ca 3 veckor. trist.

Nej n har ja inte tid att sitta här.. Ha en bra dag ute i solen i dag mina vänner .
Kram

Vår??

                          

Var bara tvungen att lägga upp denna bild. Tycker att det verkligen får lite vårkänslor när man ser påskliljor!
Tyvärr så luktar det inte så gott..:(

Idag har Fija varit här med sin vän Kim..
Ja hade gjort en sockerkaka som de tyckte var god. Har ju inte gjort nån på ja vet inte hur länge...
De hade med sig lite kartonger som ja ska ha å packa i...


                     

Här å en bild på tulpanerna som ja fick av Fija förut.. Hon är så snäll ho..:)

Nu har ja ju äntligen fått ordning på mitt modem. HAr ju varit utan i ca 1 månad så ja har ju inte kunnat skriva här lr så... Men ja har pratat med de på telia hur många gånger somhelst men de har inte kunnat hjälpa mig.. men idag så fick ja till det själv!! Vad ja kan!!


Var inne hos grannen å fick mig lite kaffe nyss.. Det är Jimmy som har sin flickvän Marie i grann huset...

Nej nu ska ja se till att mitt barn hamnar i säng så blir det lite tv för mig innan sängen ropar på mig... :)

Ha en super kväll...
'
KRAM PÅ ER!Söndag

Idag har ja varit hos kusin JImmy å hämtat en kattbur. Skasterilisera min lilla Dolly på tisdag.. Det är verkligen inte en dag för tidigt. Nu har det varit hur jobbigt som helst när hon har löpt... Bara skriker å trampar å har sig.. Nu denna sist gången så var det hur trist som helst, för hon började att kissa överallt å markera.Gillas inte alls...!
Så nu blir det att sterilisera henne....

I dag har ja varit med syrran på kalenius,som det inte heter men men .. Hon köpte påskliljor i kruka å pärlhyasint å litte lila prydnadtrassel..Så nu har ja hjälp henne å satt detta i en kruka å det blev jätte fint....

Nu ska vi snart äta litte mat å sen ska ja åka hem, för syrran ska jobba i kväll.. Ska åka inom på jobbet å se om det finns några kartonger som ja kan ta.. Måste j u börja att packa snart nu...

I möra ska ja ta en tur till <fija å äta lite paj.. Kan ju bli mysigt. var ju ett tag sen ja var hemma hos henne...

Ha en bra söndag nu alla mina vänner!

Kra <3

26 mars

Är i stan hos syrran å fikar :vi köpte med hem i dag, för att våra barn var så trötta å kinkiga så  vi bestämde att vi skulle ta med hem. Vi har varit å kollat litte på stan. Det var ju så längesen man gick på stan å kollade Brukar ju mest bli att man tar ett varv på Centret..

Nu är det så åxå att ja ska flytta tll stan. Har ju sagt upp min lägenhet,så a hade maj ut på mig. Men nu en dag så ringde han från Eda Bostad å undrade hur fort ja kunde flytta!! AHHH lite panik,men esen fick ja ringa runt å det kommer att lösa sig! :) Så nu har ja till den 15april.. Ska bo hos syrran ett tag tills ja får lägenhet. Har en som ja kanske kan ta ver i juni.. Så ja ska va inneboende ett tag. Men det får gå...

OKEJ.. N har ni lite att läsa... Vi hörs sanrt igen... Skt om er!!


Kram

Ny gamla vänner

idag har ja träffat en kompis som ja inte sett på minst 7 år! Å dä var hur kul som helst. Nu när ja kommer att flytta till stan, kommer vi nog att träffar mer. Å ja ser så fram emot att få träffar igen å prata å dricka litte vin :-D.. Kram på din sara min vän. Ha en bra kväll mina vänner.

Longtime no seen..

Ja ni mina vänner, nu var det verkligen längesen... Har ni saknat mig?

Har inte haft nått internet modem som har varit i funktion... Igen.. Vet inte hur ja har lyckats att få ettså dåligt modem.. ar varit inne med det hur många gånger som hellst...

I möra ska ja til Karlstad igen för koll på hjärtat... Var inne förra veckan med...  

Nej nu har ja inget mer att skriva.. ha det bra 
kram 


RSS 2.0