oj oj

Ja nu var det längesen jag var inne här skrev.. Men det spelar inte någon roll. Det har inte hänt så mkt. Har semester denna vecka ut sen börjar det "roliga" igen.. Fan vad trist.. Å det har bara regnat å regnat.. En gång har vi varit vid stranden å badat, Så tycker ite ja att det ska va när det är sommar.. Mycket dålig eklam tycke jag!! Det är sånt som säljer dåligt..
Men i möra tänkte vi ända att packa bilen å åka till Liseberg en tur, Det ska bli kul!! har inte varit där på många år. För 3 årsen llr så var vi där på julmarknad å det är nått ja gärna skulle göra om. Men kanske bara tjejerna då. Kan ju va roligt..
Men i möra bli det av iallafall å ja hoppas att vädret är bra,fö ja glömde att packa ner regn jackan. TYpiskt mig.. Men jag ska prova att ta mycket kort... det är ju alltid kul . OKEJ min kära vänner! Hoppas att ni får en super dag i möra . För det hoppas ja att ja får.. 'NU blir det att krama kudden gonatt för i möra blir det en tidig morgon å en lång dag!

Kram

vad kul...

Ville bara säga att det var oligt att så många är inne å läser min blogg... Tack ska ni ha, men helt ärligt, är det nått kul att läsa då? Egentligen? Skriver ju inte nått som är intressat å kul för andra, tycker ja sj, me tack ändå för att ni läser.

HAr så mkt att skriva om nu, men klockan är snart 1 på natten å ja har tyvärr inte orken till det nu... Men ja lovar att ja ska skriva i möra.. om allt som ja skulle skrivit om i dag.....
Allt som ja känner, å allt som ja tycke...


men men det får bli i möra....

Natti natti alla mina vänner!!

KRAM


Semester

Ja i dag har jag min andra semesterdag.. å regnet öser ner. Är det inte typiskt?? Så vad ska man hitta på?? Just nu är ja å bupps på bibblan å lånar lite böcker att läsa under filten.. Det kan va mysigt det med.Tända lite mysljus å bara mysa inte helt fel det heller, även om ja vill ha sol å varmt!!

Men men det vänder säkert.HAde tänkt att ta en tur till pappa i Motala i dag. men det blev så sent, så det blir nog inget i dag... i möra kanske. HAr aldrig varit där. Å om han ändå ar där kan man ta si en tur.. Har ju ändå ledigt å inget att göra...


Annars har ja pöanerat å planerat... Har haft jätte mkt att göra. Men allt går inte riktigt i hop.. men ja får i nte ge upp än.. Måste bara försöka lite mer. Men det är inte lätt... Allt som ska klaffa. å stämma..  Men som sagt jag ger mig inte, allt ska bli som ja vill  å som ja har tänkt mig.... 


HA det bra alla nu i det regniga vädret..
KRAM

RSS 2.0