IKEA

I natt sov syrran å bubblan över här.  VI hade lite mys. vi åt potatis gratäng å fläskfile, å myste med godis. Barna låg inne på jacquelins rum å kollade på film..

Å mörse kom vi på att vi skulle ta en tur till IKEA, det var så länge sen. Så ja ringde Jerry å han tog Jacqueline i dag så hom slapp bli med.. Å ja fick åka ensam .. Det är ganska gött det i bland å åka ensam.. Särskilt till IKEA.. det blir så mkt väsen annars..:( Men dat var ju snaällt av han att ta henne tycker ja..:)
Det kan ju vara lite si så där med sånt..

I af kom vi i väg å vi handlade en hel del. Det var kul. Vi gick där ja å syrran å planerde hur vi skulle ha det i våra sovrum..  Så nu har vi gjort i ordning på var sitt sovrum.. JA har nu en svart tavla över sängen med tre kort, föreställande träd.. Den var fin. Å på rea.. Vilket var så bra.. Sen köpte ja två andra ramar i svart,som ja ska sätta savrtvita vykort i .. Det blir ju snyggt. HAr av någon anledning blivit så att ja har svart i mitt sovrum. Svarta hyllor.. Svarta frans gardiner, svart tavla. å ett svart skrivbord, som ja inte har fått hit än, men pappa har iaf målat det nu ..:)
Gardinerna är lila å ja har lite andra lila detaljer.. SÅg så hiomla fina runda mattor påiKEA  som var mörk lila. men när vi kom till mattavd, så fanns de inte.. De var skit snygga...

JA köpte ett svart överkast åxå, men det var ju för litet när ja kom hem:(
Hade köpt till enkel säng, så om nån är intresserad så ja har ett här... Aldrig använt.. :()


Nu har ja duschat å bytt rent i sängen å städat lite, så nu får det bli en film i sängen å mysa lite.. JAcqueöine blev kvar hos Jerry i´natt, lika bra det för hon skulle ju ändå dit i möra eftersom det är pappa hälj..

Filmen blir ::UNDERBAR Å ÄLSKAD AV ALLA::
Ja har läst boken å skrattade som en lite dåre... Hoppas att filmen är lika bra.

HA nu en riktigt god natt alla min vänner!

Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0