HÄLJ!!


Jacqueline var på maskerad kalas i häljen hos Klara.. Hon var ut klädd till spnindel drottning.. Var såå söt
Hade sminkat henne å gjort i ordning håret..


Morfar å Gun var å hämta henne efter kalaset. för ja hade åkt till SUnne med tjejerna..=D
Vi har haft det jätte trevlig å så gött å få komma i väg på nått.. Å nästan alla var meed.Det var kul. Vi körde två bilar å vi had mysigt i bilen..
Ja å Emelie delade rum. Men vi bodde alla vägg i vägg.. Så vi sprang ju emellan hela tiden.. Vi hade fester på rummen där vi skålade å drack mkt gott.. Maten var det inget fel på! Det var såå gö tt. Det var verkligen en tur som var välbehövlig.. Detta är nått som vi måste göra om..  Men i går  va ja lite seg det måste ja erkänna.. Hade så ont i hövve hela dagen.. La mig ett tag på soffan när ja kom till syran . Vi skauule äta mat där efter att ja hade hämtat Jacqueline  i Sulvik.. JA buppan sov så gott på soffan ett tag. Sen var ja å syrran ute med hunden  på promenad, Det var inte fel det heller, fast det regnade, men vi kännde båda att vi behövde  det, Vi pratade om allt å detvar göttå få ur sig en del som man har å tänkte på..

Lite seg i dag med faktiskt.Jacqueline har åkt till Kathy,Hon skulle leka å få äta bakad potatis å sova över där.. Kul första dag på lovet.. I möra natt ska bubblan komma hit. Syrran ska jobba å då ska ja va barn vakt. Det var faktiskt längesen ja  var det nu. Vi får hitt apå nått kuligt då..

Nej nu tror ja att ja sksa ta mig nåt att äta, har inte gjort det än.. Ha det gött nu alla mina vänner!
KRAM


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0