Tisdag

Idag har ja varit ledig.. Solen har kikat på mig gött. Känner sig ju lite piggare.

Har gjort inbjudningskort till  Jacqeuline kompis kalas nästa fredag.Var ju tänkt att ja å Jerry skulle ha ett kalas ihop med släkt å alla klasskompisar, men han har ju inte hört av sig, så han trodde väl att ja som vanligt skulle planera å handla å allt som ska ordnas.. Men ikke.... Å när Jacqueline kom hem från han sist så sa hon att han hade sagt att han minsann inte skulle ha några ungar hemma hos han som han inte känner!
Nej då var det ju klart då.. Å varför känner han då inte sin dotters vänner kan man undra. Å ligger det inte i  hans intresse att lära känna hennes kompisar? Å det är väl för hennes skull som vi skulle ha ett kalas lr??

ja ja nu är dte så att ja ska ha ett vuxen kalas till söndan hos syrran, å ett tjej kalas näsata fredag.. Det blir nog bra..Hoppas ja . Film kväll med pizza å godis står det på menyn som Jacqueline har bestämt.!! :)

I möra ska ja jobba en konstig tur.. Skulle egentligen jobba från halv 4 till 8, men det blev en tur emmellan 12 till halv 5.. Det är ju invigning på det nya boedndet, å de som jobbar dagean ska va med där å göra litte snacks...

Sen på kvällen ska vi till stan å ha litte pyssel med barna. Göra peppisar å så. MYSIGT!! skrvier mer im det i möra...

Nej nu ropar disken på mig..

ha en bra afton mina vänner!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0