Puh..

Ja vilken helg det har varit. Nu kan ja inte klaga på att det aldrig händer nått!!

Började i går morse med att ja väckte Fija så at vi kunde åka ner å ta en Tor till frulle. Sen gick vi ett varv på Rusta. Hon undrade om ja hade lust att bli med henne å Emeli på centret en tur senare... Fija hade en tid att passa så ja åkte hem å strök Jacquelines gardiner som hon skulle ha i rummet. Sen när hon kom så plockade hon i ordning på rommet medans ja satte upp dom. Å en lila julstjärna. Det blev fint å hon blev nöjd. Då ringde Jerry å undrade var vi tagit vägen. Pappa helg.

På vägen hem åkte ja inom på Rusta igen .Kom på att hon skulle ha en stjärna till i det  andra fönstret, å ja köpte en till mitt kök.
Hade tänkt att ta en kaffe hos Malin, men hon jobbade. Syrran ringde å var på väg upp. Medans de var på Rusta, som ja redan hade varit på 2 ggr så mötte ja Fija på Centret, igen.
Tog ett varv å kollade till syrran å dom kom. Var på Hm bla å köpte lite julklappar till barnen.
Här emellan hade malin hört av sig å sa att ja gärna fick komma på kaffe om ja ville. Lovade att ja skulle höra av mig senare, för att ja hade en del att göra.
Sen åkte ja syrran janne å Bubblan till Euro Cash å köpte lite mat . Där sprang ja på Malin å Sten,Lovade att ja skulle komma i dag..
Hem hit å laga Pita bröd med dressing å sallad å kyckling .Det var gött! Då var kl halv 8 å hade inte ätit på hela dagen...
Trött å sleten landade ja i söffa efter att de åkt hem... Då kom Fija en tur, Vi satt å halv sov i varsin hörna på soffan....

I dag fick ja ett sms av Malin som undrade om ja hade lust att bli med på HEM T GÅRN. Å det ville ja ju. Hade tänkt fråga henne om hon hade lust att bli mä så det var ju passande..
Där gick vi flera varv runt runt å kollade på alla fina saker.. Vi fikade åxå där.. Hur mysigt som helst.. Rekomenderas.
Hittade lite julklappar till min systeryster.
Efter att vi varit där åkte vi till en affär i samhället som har liknande saker.. Där blev åxå en lite grej till systeryster.... Snäll ja är!!

Ja å Malin tog en tur i bilen å sen åkte vi hem till henne där hon bjöd på supergod mat!! Åt så ja nästan sprack. Satt där ett par timmar sen hem å BAKA!!!
Så nu har ja gjort en Budapest som ska garneras i möra. å chokladmuffins som åxå ska garneras i möra. Å chokladbollar med rosa kristaller på :: Så nu där har ni min hälj. Kan aldrig mer klaga på att ja inte har att göra..
I möra blir det kalas å en tur på stan . Det är ju skyltsöndan!!

KUl!

Så hur har er hälj varit???
Säkert tråkig läsning, mne det är gött att få skriva av sig.. Är alldelles varm om käkarn nu.. Skulle ha varit med på The Corner åxå, men ja tacka nej: nu har Fija skickat smsm å undrar om ja kommer till Emelie en tur, men ja tror att ja ska ta "HÄLJA" nu.....:)))


Kram på er alla!!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0