Vilen dag!

Ja först i morse jobbade ja, sen var ja å hämtade bupps på fritids, sen gick ja hem å startade datortn, å den har varit på sen dess. Konstigt... :)
Loggade in på msn å där har ja pratat med syrran nästan hela eftermiddagen, om allt som vi har gjort under tiden, för ja har ju gjort annat åxå, samtidigt, Det kallas simultan förmåga tror ja.. ;)
JO då ja har diskat tvättat å lagat mat, å jacqueline har städat sitt rum, visserligen har hon hållt på sen hon kom hem, å är inte klar än, så ja vet inte vad hon har gjort. Jag har i af dragit fram sängen å skurat bakom den, å så. Nu är det snart klart!

Hon hittade jätte många bra låtar på youtube..  Massa bra Takida låtar som vi har poppat under tiden som vi har städat å grejat.. You tube är allt bra det! ;)

I möra var det tänkt att vi skulle ha dejt med Johanna å barnen, men ja vet inte hur det blir nu. Vi har inte gjort upp nått än..

Nej ja skulle ha lagt in lite bilder å så men ja har inga nya, eftersom min kamera inte är den helaste.. Måste nog ha en ny...

Men nu måste ja skura det sista innan det blir sängen för prinssessan jacqueline

HA det bra
Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0