1a advent!

Å här sitter ja ensam å dricker kaffe å myser med en massa ljus överallt. Jacqueline är hos pappa. Hon fyller år i dag mitt hjärta!
Hon kommer seni afta å då ska vi åka in till stan å ha kalas.  Ska ta lite bilder på mina bakverk sen så ni får se vad ja kan!!;)))

Tänk om det kunde komma lite snö. tycker att det vore kul om det kom lite puder som ligger på marken, i dag iaf.
Men men det är ju som vanlit. Det regnar!!!

Vad ska ni göra annars i dag? Gå på skyltsöndan? Advents fika?

Ha en 1a advent alla min avänner!
kram
 

Puh..

Ja vilken helg det har varit. Nu kan ja inte klaga på att det aldrig händer nått!!

Började i går morse med att ja väckte Fija så at vi kunde åka ner å ta en Tor till frulle. Sen gick vi ett varv på Rusta. Hon undrade om ja hade lust att bli med henne å Emeli på centret en tur senare... Fija hade en tid att passa så ja åkte hem å strök Jacquelines gardiner som hon skulle ha i rummet. Sen när hon kom så plockade hon i ordning på rommet medans ja satte upp dom. Å en lila julstjärna. Det blev fint å hon blev nöjd. Då ringde Jerry å undrade var vi tagit vägen. Pappa helg.

På vägen hem åkte ja inom på Rusta igen .Kom på att hon skulle ha en stjärna till i det  andra fönstret, å ja köpte en till mitt kök.
Hade tänkt att ta en kaffe hos Malin, men hon jobbade. Syrran ringde å var på väg upp. Medans de var på Rusta, som ja redan hade varit på 2 ggr så mötte ja Fija på Centret, igen.
Tog ett varv å kollade till syrran å dom kom. Var på Hm bla å köpte lite julklappar till barnen.
Här emellan hade malin hört av sig å sa att ja gärna fick komma på kaffe om ja ville. Lovade att ja skulle höra av mig senare, för att ja hade en del att göra.
Sen åkte ja syrran janne å Bubblan till Euro Cash å köpte lite mat . Där sprang ja på Malin å Sten,Lovade att ja skulle komma i dag..
Hem hit å laga Pita bröd med dressing å sallad å kyckling .Det var gött! Då var kl halv 8 å hade inte ätit på hela dagen...
Trött å sleten landade ja i söffa efter att de åkt hem... Då kom Fija en tur, Vi satt å halv sov i varsin hörna på soffan....

I dag fick ja ett sms av Malin som undrade om ja hade lust att bli med på HEM T GÅRN. Å det ville ja ju. Hade tänkt fråga henne om hon hade lust att bli mä så det var ju passande..
Där gick vi flera varv runt runt å kollade på alla fina saker.. Vi fikade åxå där.. Hur mysigt som helst.. Rekomenderas.
Hittade lite julklappar till min systeryster.
Efter att vi varit där åkte vi till en affär i samhället som har liknande saker.. Där blev åxå en lite grej till systeryster.... Snäll ja är!!

Ja å Malin tog en tur i bilen å sen åkte vi hem till henne där hon bjöd på supergod mat!! Åt så ja nästan sprack. Satt där ett par timmar sen hem å BAKA!!!
Så nu har ja gjort en Budapest som ska garneras i möra. å chokladmuffins som åxå ska garneras i möra. Å chokladbollar med rosa kristaller på :: Så nu där har ni min hälj. Kan aldrig mer klaga på att ja inte har att göra..
I möra blir det kalas å en tur på stan . Det är ju skyltsöndan!!

KUl!

Så hur har er hälj varit???
Säkert tråkig läsning, mne det är gött att få skriva av sig.. Är alldelles varm om käkarn nu.. Skulle ha varit med på The Corner åxå, men ja tacka nej: nu har Fija skickat smsm å undrar om ja kommer till Emelie en tur, men ja tror att ja ska ta "HÄLJA" nu.....:)))


Kram på er alla!!!!


Julpyssel

I dag efter jobbet åkte vi in till stan: Vi skulle pyssla lite med barnen.Nja de var lite trötta men de fick till några pepparkakor..:)
Fast det som blev klart på slutet föll på min lot att ta hand om..:( typiskt!

               

Detta är vad som behövs för att få lite jul feeling::
Tidningar som har allt om julen, apelsiner, nejlikor,glögg, russin å julmusik(som vi nte satte på)
Ost å kex blev det sen när allt pyssel var klart:)

                    
Här bakas det för fullt.      Apelsiner å nejlikor.                Resultatet,som ska bjus på söndag.


Nej nu får det bli kvällen..
Ha det gött mina vänner!

KRAM


Tisdag

Idag har ja varit ledig.. Solen har kikat på mig gött. Känner sig ju lite piggare.

Har gjort inbjudningskort till  Jacqeuline kompis kalas nästa fredag.Var ju tänkt att ja å Jerry skulle ha ett kalas ihop med släkt å alla klasskompisar, men han har ju inte hört av sig, så han trodde väl att ja som vanligt skulle planera å handla å allt som ska ordnas.. Men ikke.... Å när Jacqueline kom hem från han sist så sa hon att han hade sagt att han minsann inte skulle ha några ungar hemma hos han som han inte känner!
Nej då var det ju klart då.. Å varför känner han då inte sin dotters vänner kan man undra. Å ligger det inte i  hans intresse att lära känna hennes kompisar? Å det är väl för hennes skull som vi skulle ha ett kalas lr??

ja ja nu är dte så att ja ska ha ett vuxen kalas till söndan hos syrran, å ett tjej kalas näsata fredag.. Det blir nog bra..Hoppas ja . Film kväll med pizza å godis står det på menyn som Jacqueline har bestämt.!! :)

I möra ska ja jobba en konstig tur.. Skulle egentligen jobba från halv 4 till 8, men det blev en tur emmellan 12 till halv 5.. Det är ju invigning på det nya boedndet, å de som jobbar dagean ska va med där å göra litte snacks...

Sen på kvällen ska vi till stan å ha litte pyssel med barna. Göra peppisar å så. MYSIGT!! skrvier mer im det i möra...

Nej nu ropar disken på mig..

ha en bra afton mina vänner!


Städ.

I dag har ja jobbat en kort tur, men ja va ändå kvar en halvtimme över min tid. Vart lite sterssigt där vid maten..
Sen var det bara att sätta jacqueline i arbete. Hon har nämligen uínte städat sitt rum än. trots att ja har tjatat på henne i flera dagar.. Men idag har hon gjort det.. lite kvar i ett hörn som hon trodde att ja inte skulle se..:)
Ja kom på att ja skulle ta å städa förrådet inne.. Fan vad grejer det var där.. Herregud.
Men det var gött å få undan lite där.. 4 kassar med skräp som ska kastas. Har även satt upp julgardinerna å grejsat lite med lyktor å stjärnor å stakar.. Men nu är det så mysigt här. Måste ja ju säga själv..:)Hihi..
i möra hade ja tänkt att ja skulle ta å kolla vad ja har för skit i förrådet ute.. Där är det mkt som ska kasts.. Måste nog be pappa komma hit med en kärra åt mig..:)
Nu är jacqueline på sitt rum å myser å ritar en teckning åt sin fröken. GO HO ÄR..

Nej nu ska ja ta mig lite kaffe .. gött!

ha en bra kväll..
Kram

Härliga söndag..

Har jobbat hela häljen. Jacquelie har varit hos morfar å Gunn.
I dag har i varit på kalas hos Lotta.. Trevligt.Var ju så längesen nu vi som vi träffades.

                                                                                       
                            Födelsedags"barnet"                                                    Kalaspinglan Jacqeuline

När vi kom hoppade Jackie in i duschen å städade.. Diskade, skurade golven å la på ny tvättade mattor.
Så ny sitter ja här med go lukt i hela lägenheten å har en massa mysljus överallt å bara njuter. I möra börjar ja 6.45! Så det blir tidigt på fritids i möra för Jackie.. :)

Men nu ska ja se klart på Bones å sen blir det cuschen å sänga..

Ha en go natt alla mina vänner!


kRAM




I dag..

Nej det blev inte mat på Mc donalds i dag som trodde.. Det blev pannkakor för fräken Fredricksson i dag.. Det hade ja inte räknat med.. Men det gjorde inget. Själv åt ja Kyckling file med Italiensksås.. Mmm jätte gott!

                          

Syrran som jobbat i natt, ringde å undrade vad vi gjorde. Vi bestämde att de skulle med å fika. Så vi åkte å hämtade bubblan på dagis å  åkte ner till stn. Hade ju tänkt att vi skulle gå på Annas cafe. men det var stängt så vi gick till MOSTER BRUN.

                     

Sen var vi å kolla lite i affärer, men barna var så trött å sletna att de fick åka men Janne hem när han slutat jobba..
Då tog vi en tur själva. Jättegött! VI köpt paket till Lotta å Isa eftersom vi ska träffas på söndag å fira lite födelsedagar.

Nu är Jacqeuline hos morfar å Gunn där hon ska va under häljen när ja jobbar...Hoppas att det går bra...:)


Lite bilder från i går när bubblan blev utklädd av jacqueline... Å när Jacqueline å Ida spelar Tvister...
          


Nej nu sksa ja ta mig ett glas vin å njuta av kvällen.. Hoppas att ni har en bra kväll:

Kram

Regnig fredag

Som vanligt så regner det. Inte konstigt att man blir så deppig.. Hmm.. I dag ska ja till stan. Ska lämna mitt barn till morfar. Han ska va barnvakt, eftersom ja jobbar. Usch delad tur i möra å en kort tur på söndag.
Nu var det längesen ja jobba, eftersom ja har långledigt påp mitt schema.

I går var som sagt syrran med familj här. Senare hade jacqueline en kompis här. De lekte å hade det så kul. De spelade bla Twister.. Så så kul ut.. Trodde inte att de skulle få till det, men det gick bra.. Det är ju när man ska stå på olika punkter på en spelplan..  HAha barn!

Tänkte att ja skulle ta å fika på annas cafe sen. Det var längesen å det är så mysigt å de har så goa baguetter där.. Mmmm..
Kan tänka mig att jacqeuline vill äta på Mc donalds i dag. HAr inte heller gjort det på super länge.. Hmm. vad trist gör ju aldrig nått.. men i dag ska det bli.

Nej nu ska ja springa i duschen.. sen blir det stan

HA en bra dag
Kram

Besök.

 Min kära syster med familj har varit här en tur i dag..
Trevligt. Kan det bero på att jag bakade bullar igår? ;)
Ja gjorde mat åxå, spagetti å kötfärssås blev det.. MM gött. Barna lekte å klädde ut sig.. finns bilder på detta.. :)
De är så söta!

Annars är det allt bra trist tycker ja. Ute regnar det å det är mörkt redan innan kl är 3..Skulle verkligen behöva lite uppiggande. Lr lite ljusterapi.lr nått??

Fundrar på att sätta upp nya gardiner, men ja vet inte. Kanske lite tidigt..Hmm.. nja ja får se hur ja gör. Men till nästa hälj ska de ju vara uppe.. NU har det gött fort. Inte länge kvar till det är jul..
Hur går det frö er på julklapps fronten? Är ni klara??

Det är inte ja...


Nja. ha det bra nu alla..


KRAM


Morgon..

Sitter här en torsdag morgon, å undrar vad dagen har att erbjuda.
 Har just hängt en tvätt å har en ny maskin i rullning.Får ta tag i disken från i gårdagens bak.. *suck*
Det är ju tyvärr det som är en "bak"sida av det roliga..Hmm...

Kanske att ja orkar ta mig i kragen å gå ut på en promenad.. Ska ta en tur till jobbet å kolla att de sköter sig..Haha..:)

I möra är det världs premiär på den andra Twilight filmen NEW MOON: Å ja skulle så gärna vilja gå å se den. Men ja har hört att det är slut sålt på biobiljetterna. Men detvet ja inte.
Vet att ja kommer att få se den ändå snart, men kanske int epå bio..;) Hihi

Vi har pratar om att åka på Disney on ice på Löfbergs lila arena
Ja det vore nått för våra älskade barn.. De sklle bli såå glada om de fick komma på det...
Tycker att man ska passa på när det är så nära.

Nej nu ska ja fylla på min kaffe kopp å kolla på The voice..
HA en bra dag alla..

KRAM


En vanlig onsdag

HAr inte gjort så mkt i dag.. mest legat på soffan.Som vanligt.:)
GJorde potatis å panerad torsk till mat.

Sen fick ja för mig att ja skulle baka. Jacqueline fyller ju snart år, å då är det väl bra att ha lite kaffebröd..
Så då blev det en bulldeg.Å de blev så goa! :)
                   
                                     Visst ser det gött ut??

I möra är det torsdag, å ja har inga planer. Kanske att ja bakar nått annat gott. :)
Choklad muffis har kommit upp på önskelistan..:)

Nu ser Jacqueline på boolibompa, å ja ska förbereda för kvälls mat. Så det är väl bara att gå å sätta på te vatten..


Ha nu en bra kväll alla mina vänner!

kram


Tjoho!

I dag har dit ett trist väder. Det har det har regnat. Vi hade personal möte i dag. Inte så kul. Inte några glada nyheter som vanligt..

Efter att ja hade hämtat Jacqueline på fritids så tog vi en tur till stan å  syrran. Hon gjorde äppelpaj men vanilj sås.. SÅÅÅÅ himla gött!

Nu är det snart dax för de desperata hemmafruarna... Det ska ja se på..

Ha en bra kväll alla

Kram


16 november

Hmm ja nu har ja lugnat ner mig litte...Å nu har ja kanske lite ångest för att ja skrev som ja skrev , men det är ju ändå min åsikt.. jaja nog om det.. ja lär ju få höra om detta länge...

I dag har ja iaf jobbat xtra, på Solbacken 2. Det var kul.. Det var längesen å det var där som ja började att jobba när ja började här i Chbg.. De är så mysiga de som jobbar där. De tyckte att det var kul  att ja var där å att ja gärna fick komma tillbaka... Sånt är ju kul att höra. Det är ju sånna skaer som stärker en lite..  Så synd att det är sånna nerskärningar i kommunen så att man inte kan få stanna... Mkt tråkigt tycker ja.. så vad ska man hitta på sen då? Har ju varit i norge, men det verkar inte som de ville ha mig mer där... ;(Hmm.. ja ja det löser sig nog. 

Får väl hitta nån som är rik å vill ha mig:=) hahhaha ja säkert att det finns det....
nej ja har nog gjort mitt på den såkallade man fronten.. Hmm... Men det gör inget. Det är lite skönt att vara ensam å bara tänka på sig själv för en gångs skull... Men .. å andra sidan så har ja ju ingen att tänka på ... hmm.. ja ja det blir som det blir... 

Hur har ni det annars i detta höst mörker?
Hittar ni på nått bus? Lr har ni börjat att julpyssla??



Ha det bäst nu alla min a vänner!(Om det finns nån kvar;))


Kram

 

Söndag

Jaha då var det söndag igen då , å ny vecka väntar.. Uh så fort det går. I går var ja på turne så att säga. Åkte till stan på förmiddan å hlsade på min kära kusin JImmy. Dit kom åxå hans nya tjej Marie.. DEt var trevligt Vi pratade å drack kaffe å barna lekt.. Satt dr hel aeftermiddan... Brukar bli så nr man åker dit.

Det var meningen att vi skulle göra bordet, hos min faster Rita i åmot.  Faster Maggan skulle åxå ha varit med men hon kunde inte å fick inte tag på Jonte som har bordet. Men vi åkte till Rita ändå å satt å prata i många många timmar. Vi var hemma vid  2 tiden i natt, gissa om ja var trött i öga när vi körde därifrån..
 men det var trevligt... vi prata om allt å alla..;).

nej nu ska ja dricka upp min kaffe å köra hemåt.. MIn älskling kommer hem snart..

ha en bra dag kram


Angels holding on

Här kommer Jerrys och Johans låt!



Fredagen den 13 november..

I dag har ja jobbat. Sen var ja å lämnade min älskling på Magnor hos sin pappa.. Det gick bra. han spelade upp den nya låten för mig som han å Johan har lämnat in å fått Mastrad(Heter det så???)
Den låter bra, mne ja gillar orginalet skarpt.. Ska se om ja klarar  att lägga upp en länk på den ...
Å Philip var där. vilken go unge.. Han verkade genuint glad att se sin syster å mig med:)
Han hade ett stort leende på läpparna när vi kom.Å kram fick ja när ja skulle gå. Hmm.. JA ja ...

Sen åkte till min Goa Malin å fick lite kaffe å prata av mig lite.. Mysigt. De har det så härligt hos sig. Man blir så varm i kroppen av att va hos dom.. TYCKER OM ER!!

Å nu sitter ja här.. Hmm helt alene...VId min vän datorn..:)

VAd Har ni för i kväll? Nu kommer det ner lite snö,å man får lite julkänsla.

ja ja ni får ha en alldelles underbar kväll alla min vänner!

KRAMAR <3

Blogg!

Hmm.. vad ska man skriva? Svårt..eftersom ja inte skriver dagbok så får min blogg bli en typ av dagbok..
Inte så kul kanske, men det är så himla gött att få skriva av sig lite. Inte för att det är så mkt att skriva men ändå.. :)


Jaha i dag har ja jobbat. Men ja var såå trött. Har inte gjort så mkt men ja var där iaf..:)
Till helgen är ja ledig. Jacqueline ska till far.Så ja har ju hela helgen på mig att .. sova!
Nej ja bara skoja. Har lust att hitta på nått skojjigt.Nån som har någrga förslag? Kunde tänka mig att gå ut igen:).
Var ju så kul sist..;)

ÅÅÅÅÅÅÅÅ....... ja blir så frustrerad! Måste ju hitta på nått snart innan ja går under. Det börjar ju fan att växa mossa på mig! 

                                                 Troll 9 cm

Kanske att ja blir ett troll: Ett sånt här gulligt trolligt kommer ja då inte att bli....

Ha en bra kväll alla vänner!
Kram

 


Kvällsmys!

                     
                               
                                         Kvällsmys med te å nybakade scones! :)


Jacqueline har även gjort Chokladbollar, som vi tog till efterrätt. :)




Kletigt å mojsigt tycker jacqeuline:)

Å så här blev de....


                             

Goda blev de. Nu blir det tv ett tag, sen får det bli sängen. Upp å jobba tidigt i möra. Å jacqueline ska till fritids..
Ha nu en bra kväll alla mina vänner!


Å tack så mkt Malin. Ja kommer gärna å hälsar på , tycker det är så mysigt.


Kram alla nu..... <3

Deprimerad

Tycker inte om hösten!

 Känner mig så deppig. Mår inte alls bra nu. Som tur så ringer Fija å masar på om frukost, så ja måste komma upp å ut.Så fort ja ja har jagat i väg Jacqeuline till skolan så går ja å lägger mig igen. Å ligger ända tills hon kommer hem igen. Hur bra är detta? Visst är det mysigt med hösten åxå, när det är helt ok att sitta å se på film å dricka te å mysa med massa, massa mysljus.. Hur gött som hellst. Men det finns ju som sagt en baksida. Å det är ju att det inte finns nått solljus, ingen lust, ingen ork. Å detta är hur jobbig som hellst.För egentligen VILL ja ju inte ligga hela dagen. ja VILL göra saker, VILL träffa folk, fast ja vill inte , orkar inte.
Vad ska ja göra? Någon som har några bra tips?Vitaminer? Dieter ? Vad som för så här orkar ja ju inte ha det hela vintern...

I dag var ja iaf hos FIJA på frukost. Gött. hon hade köpt ny bakade bröd.Kaffe till detta så klart. Vi såg på film.Först " i hate valentines day" Den var bra. SEn såg vi "TwiliGht". Äntligen! Alla har sett den men inte ja ... Okk den gick å se.. Hoppas att tvåan är bra. Ska nog gå på bio å se den.. Det har ja integjort på ja vet inte hur många år....


Ha nu en bra dag alla!

Har ni några ideer på nån bra 7års presnet, dela gärna med er....

Kram

Hjälp!

Jo så här är det.. Ja har ju en tjej som snart fyller 7 år. å ja har inte den blekaste aning vad ja ska köpa till henne.Är det någon som har nått förslag? Kan ju tyckas hur lätt som hellst, men tro mig, det är det inte..:(
Är väldigt tacksam om nån ville hjälpa mig.!!

Tack !
Ha det gött
kramisar

10 November!

Jaja.. idag har Sverige å Stockholm äran att se, höra å njuta av en av världens bästa artister!

                          P!NK!!
                    

Ok hon är såå bra. Å den nya skivan är ju helt underbar. man kan ju verkligen känna igen sig i hennes texter. Det märks ju att hon skrev den när hon å hennes man separerade. Men de är ju i hop igen..:)

Nej som sagt, här sitter ja. Å inte långt bort finns denna fantastiska människa.. Ca 45 mil bort "BARA".
Det är ju hur nära som helst.
Men nej här sitter ja..hmm... trist Skulle ju sååå himla gärna vilja vara där. *suck*.

Ja får ta å hitta på nått kuligt i dag. Glömma min stora sorg för att ja inte är där...

Ha en fin dag mina kära vänner!
Kram


Lördagen i bilder


En trött bubblan på stan! :)



Jacqueline på stan.. Glad pick!! :)




Bussen stod parkerad utanför stats hotellet. Då blev man glad, för då var det inte långt kvar till kvällens alla äventyr. Å kvällen blev jättekul! ;)


En dålig bild på de skyldiga!!!
Stämningen var det inget fel på.. Alltid lika kul att gå på parken
Hoppas att det kommer nått "bra" band snart...

Tjing!!

Natt på museet!

I dag har ja inte gjort ett dugg. Så trist. Har bara tvättat en tvätt å hängt.
Åkte till Malin en snabb tur innan hon skulle på jobb. Fick mig en kaffe. Gött!
Sen åkte ja hem å gjorde Korvstroganoff. Det var så längesen ja åt.
Nu har vi kollat på Natt på museet 2. Den var sevärd.

Jacqueline ser på Bolibompa. Ja sitter här vid datorn. Som vanligt.  

ha en bra kväll mina vänner!
kram 


Fars dag!!

I dag har vi varit i Sulvik hos pappa å Gun å ätit mat.. Hur gött som hellst. Var ju lite seg efter nattens bravader, så det var ju gött å slippa att laga mat. :) Men det var inga problem att äta :)Vi hade köpt en Orkidèe till vår käre far.. Det är nog en av de vackraste blommor som finns. Tycker både ja å syrran så det var klart att far skulle ha en.. :)

Som sagt, var ju ute i går. Å det var såå kul. Lika kul som ja hade hoppats. Med en del överraskningar..;)
Var på fest först hos Maria, Jätte kul. Sen kom Malin , Lena Å fija LII dit åxå.
Sen var det Parken för hela slanten. :)Bilder på detta äventyr kommer vid ett senare tillfälle.

Nej nu är ja såå trött att nu blir det nog att nana kudden. FAttar inte vad detta kan bero på?? För ja är ju inte bakis. Blir ju inte det längre. Inte så full heller nu för tiden.. Lite tråkigt å..:(

Nej ha nu en riktigt bra natt alla mina kära!

KRAM

18 års gräns!

Haha.. Ja å syrran var på Stjärnhallen förut för att köpa lite dricka att blanda drinkar med.. Så det bliev lite RedBull.. MM vad gött. men nu är det ju så att de har satt en 18 års ggräns på de.. Å nu till det roliga..

 JAG FICK VISA LEG!!!

Inte illa 31 bast å fick visa leg på 18  årsgräns.. Haha.. gör om det !!

Vi var på stan förut, köpte ett par nya örhängen som ska invigas i kväll..
Vi ska ner till MAria på förfest, så nu är det min tur att hoppa in i duschen..

Å sen blir det en tur in på den nya puben, The Corner. Sen blir det Parken. Hoppas att det blir lika kul som det har varit förr.. men tiderna förändras ju så..

JA ja , ha nu en helt underbar kväll!!
KRAM


Fredag!!

Ja har varit ledig sen i onsdags,ska inte jobba förrän till tordan. Gött, fast ändå inte. Blir så seg. känns som  man inte får nått gjort. Tur att ja ändå har ett jobb, skule verkligen inte palla att bara gå hemme hela dagarna..

I dag ska Jacqueline får sin spruta mot svininfluensan. Hon ser faktiskt fram emot det. Hon sa själv att hon ville ha den. Hoppas bra att hon inte blir sjuk av den. Det blev ju ja. :(

På lördag hade vi tänkt att gå ut. Det är...ole ivars!!!!!????? PÅ parken.. Inte för att oleivars är nått ja lyssnar  på, men det är ju parken. Tänk så mkt kul mna har haft där.OJOJ tider det. Hoppas att det blir lika kul till häljen. 

 Hmm.. ja.   :)
Vad ska ni hitta på i häljen då?

Ha en bra dag .
Kram

FRUKOST

                               

                                             MMm.... Gottit!

 Äpple/kanel/vanilj. smakar som äppelkaka. Rekomenderas verkligen. Det är små äppelbitar i den..



Ja ute faller snön..Ser jätte fint ut. Det är så ljust. Kankse att man blir lite piggare nu om snön blir kvar.. Annars mår ja inte så bra idag.. Har nog med sprutan att göra. Ont i hövve å nacken, å känner mig febrig. ska lägga mig ett tag innan bupps kommer från skolan.

Hoppas att ni har en bra dag.
Kram 

SNÖ!!

                  

Ja i dag har den då änterligen kommit!! Snön som alla väntat på i flera dagar.. Å faktiskt så ligger den kvar än.
Denna bild tog ja på  förmiddan i dag..

Jacqueline har varit ute å gjort en snögubbe åxå i dag.. Inte dåligt.
                    
                      Gulligt va!! :)

Syrran kom en tur förut, så vi var på Centert å kolla lite på hur mkt snygga kläder som hellst som vi bara ville ha.. Ja köpte iaf under kläder. Mysigt! Det var på tiden att uppdatera sig lite på den fronten.. ;)

 Snygga va.. Svarta med lite spets detaljer å lila rosetter..hmm, ganska nöjd får ja säga.. Kanske att de får bli mä ut å festa till häljen.. ;)


Tog ju sprutan i går.. Å det gick hur bra som hellst. Tack för det Mårten.
Kände inget, å ja jobbade på som vanligt. Men i natt har ja inte sovit mkt. Följde bupps till skolan å gick hem å slocknade i soffan på två sekunder.. Nu sitter ja här med två st spräng röda kinder å feber.. hmm inte kul.. Jacqueline ska ta sin på fredag, hoppas inte att hon blir dålig. Men då är det ju bra att vi är lediga i häljen..

Nej ni mina kära vänner. ha nu en bra kväll.
Kramar





Rekord!

Tack alla ni som har varit inne på min blogg i dag!!  :)
Rekord många ! KUl!Å vad tycker ni `? trist? Hmm ja vet.. händer intte såå mkt kul i mitt liv, men men det är ändå mitt liv..

Meni dag har ja fått reda på att ja ska göra nått riktigt kuligt i februari.. jojo.. men det är hemligt för er än..;)
Hihi.. kul de ska bli..

I dag fick ja iaf sprutan.. Mot gris sjukan.. Haha.. kom visst inte undan iaf..hmm, trodde ju inte den var till grisar...

I dag fick Jacqueline skolkatalogen.. Det  var kula tt kolla i den.. Men ja undrar lite vad minn dotter hade för sig?? Hon var med på några omgivnings bilder lr vad de kallas å ja tyckte  att HON SÅG HEL KONSTIG UT..
ja ja så kan det va... Nått nytt annars? Nej??Inte här heller...
 Nej nu ska ja se om det är nått kul på tv..

HA en bra natt alla nu..

Kram

Min älskling!

                

Min älskade dotter!

Detta är det senaste skolkortet som kom härom dagen.. Vacker som en dag..
Synd att bilden blev så suddig, men det får gå ändå.. Det syns ändå.

Hon fyller 7 år den 29 november. Tänk så fort tiden går..Kommer i håg allt från när hon föddes å så.
Å tänk så gammal ja måste va..:)

Puss å kram min älskade Jacqueline.

Kramar

P!NK!

                                         

Bara älskar PINK just nu!!! FAN va bäst hon är.. Spelar den nya skivan Funhouse hela tiden , i bilen på datorn på stereon.. FAn ja bara älskar.. 

                                    


Hon är bara så himla häftig tycker ja å Så snygg!

Den 10 november spelar hon på HOVET å på Globen., å tror ni att ja har biljetter??
NEJ! Å DET SVIR!!
  FUNHOUSE:  LIVE IN AUSTRALIA

*Please don´t leave me.
*I don´t belive you
*Mean
*It´s not your fault


detta är bara ett få tal av de låtar som är mä påden nya skivan.

Å de är så bra!! Lyssna och njut!!


Kramar


JOBB!!

Tänk om man kunde få skriva nått annat nån gång än att man jobbar... För det gör ju alla, hela tiden. ALLA JOBBAR,men ja vill att det ska hända nått kul ibland..År det för mkt begärt?

Ja men man får det ju inte roligare än man gör sig..:)

Som sagt, har jobbat hela häljen, å likaså i kväll, å i möra kväll..
Jacqueline ska va hos farfar som vanlligt i kväll, å möra kommer moffa en tur.
Tack för att ni finns!! :)

Tänkte ja skulle ta mig en promenad nu på möra, men det är så trist när det regnar. Ja får se hur ja gör...

Vad gör ni annars? hittat på nått hysteriskt kul?hmm.. skriv gärna en rad..

ha en bra dag.
kram


RSS 2.0