Valborgsmässoafton

Är det i dag!!

Å jag har jobbat!! som vanligt.. JAcqueline fick va hos syrran i kväll.. Det var bra. Dom har grillat å haft det hur mysigt som hellst.. I går jobbade ja åxå-Då var pappa hemma å var barnvakt..Det är gott när hon är hemma tycker ja
..Å i morse kom hon upp själv.. Tror att hon hörde klockan när den ringde,men det ville hon inte erkänna.. I dag hade hon sin nya klänning som ja köpte hos Eva på ett ME AND I party.. jätte söt i rosa med prinsesskronor på(så klart).Hon var så söt när hon gick i väg till skolan i morse..

JA var i väg å pratade med min kurator i dag.. Det var skönt faktiskt.. Det var så längesen ja var där nu.. Det var gott å få prata av sig litte.. bl a om hur vi har det ja å jacqueline.. lr vi har det bra, men det är ju omständigheter runtomkring som inte är så bra... Så egentligen så är det nog inte ja som ska gå i terapi... Hahahahaaa... NEj men vem?? Gissa dä ni??

I dag på jobbet var det meningen att ja å Emelie skulle ha grillfest de gammla, men det blev te å steka på spisen i stället.. men vi satt ute i det vackra vädret å åt... gissa om det var varmt!! Å super härligt! Tänk... det är allt ett bra jobb ändå i bland..;=)

Just nu ser ja fram emot sommarfesten som vi i eda kommun är inbjudna tilll ... det var så roligt i fjol.Hoppas det blir lika kul i år! Det är den 15 maj...TYcker om att ha nått att se fram emot.. Livet känns så mkt lättare då!

Nej ni min vännor!! Nu ska ja nog ta kvällen.. skötom er
Kram

Korv stroganoff

I dag har vi varit i sulvik hos min vän karin... Vi åt lunch... Korv stroganoff... Mumma. Sen körde ja Hampus Godingen till sin mormor på magnor... Han är så go... Mitt gudbarn, Jacquelines kusin. Nu kollar ja på ugley betty... Tjing på er. Kram <3

Måndag

I dag har ja jobbat. Skulle ha jobbat i häljen åxå, men ja ick inte barnvakt. så ja fick ta semester... Synd.Skulle vilja ha den till sommaren istället men men .... Så är det.
Efter jobbet i dag blev det en tur till Arvika.. var tvungen att handla litte..Som vanligt så är det slut i skåpen.. Å så fort löningen kommer måste man ju  genast  göra slut på den.... VAr åxå på Kalenius å köpt litte blommor till verandan.. Ska bli  kul att få göra iordning där lite..För nu är det väder till att sitta ute å mysa både på dagen å kvällen... mumma tycker ja!!!
I fredags kom min vän Malin å hälsade på mig..Hon hade med sig en jättefin blombukett till mig.Jätte gulligt tycker jag.. Hon tyckte att ja skulle ha dom, eftersom ja hade haft det jobbigt... Tack snälla MALIN!!!!

I möra ska ja å Fija träna på gymet när Buppan är på skolan... Det ska bli gött att få komma i väg.. Sen när JAcqueline har kommit hem från skolan, ska vi åka till min vän Karin å äta lunch.. vi ska göra korvstroganoff....
MMM vad gott!!! NU ska min pappa bjuda hela familjen på pizzA.. D et var längesen...

HA det gött nu alla vänner!!!''¨

Kram


Tisdag

Nu var det längesen jag skrev... I går var ja på gymet. Vi var några från jobbet som var nere en tur å gymma lite... Var inte riktigt på humör först, men ja gick ett tag på gåbandet så svetten rann, då blev ja litte mer motiverad. Sen jorde ja några övningar för bena å några för magen.. gott. efter det to ja å Fija en promenad  Tallmon.. det va åxå gott!

Efter att jacqueline kom hem från skolan möte vi syrran  i koppom. vi skulle åka en tur till Töcksfors. det gick ju bra, men sen när vi åkte hem var jacqueline nog väldigt trött, för hon bara grina å bråka hela tiden, så det var inte alls roligt. TYcker att det blir värre å värre att göra med henne nu för tiden. Ja blir så trött å ledsen ,för ja måste tjata å tjat för allt. nu för tiden kan hon inet, lr vet inget... mkt tråkigt tycker ja... har fått rådet att kolla om ja kan få någon typ av avlastnig, eftersom ja är ensam... å det vore väldigt gott.. faktiskt . ett par timmar i veckan, så ja kan typ åka till affären å handla , för det är nått av det värsta som finns känns det nu... behöverr verkligen nån som kan hjälpa mig lite med henne nu... Ja är inte mer än männinska ja heller... Å ja kan inte va båda mamma å pappa... eftersom hon inte har någon pappa som bryr sig... som vill va med henne mer än varann hälj, å knappt då!
Undrar hur det skulle va om ja åxå gjorde så.... inte tog ansvar.. mer än varrann hälj... var skulle hon då va? vem skulle ta hand om henne? FAn vad trött ja blir... Ja har bestämt att ja ska vara karl i mitt nästa liv.. då behöver ja inte bry mig om något lr någon. Bara om mig själv.... gött!!!


nej nu orkar ja inte mer... nu går ja ut i solen   ''''

kram på er alla !!!

Söndag möran

I går var det lite fest här.. Kul. Vi satt ute på syrrrans veranda. men ja var mest inne å sjöng.. Det är nog det bästa ja vet. inte för att ja tycker att ja sjunger bra, för tro mig ,det gör jag verkligen inte... å det vet ja att om, men det är så kul ändå... det är bara så... Så jag var nog inte så himla social igår... hahahaha. Men ja tror inte heller att nån sakna mig heller... hahahahahaha  :=)))

Nu har ja satt på kaffe, det är alltid gott.Sen får det nog bli en riktigt go långpromenad... Det är så gott att vara ute å gå nu när det är så fint på morgonen. Det är nog det bästa sättet att börja dagen på. Kanske att ja orkar få med syrran med åxå, , å nu menar ja inte att hon bakis. men det började redan i går. Hon hade så ont i huvve. Så det var inte så mkt fart på henne.. men ja tror att hon hade roligt... hoppas det iaf.Syster yster bra i gasen!!

Å nu är kaffet klart, det luktar så gott i från köket. Finns det någon godare doft än nykokat kaffe på morgonen??

Hoppas att ni har haft en bra hälj, å att ni får en bra dag i dag!

Kram

Gomorron

Vilket vackert väder! helt lovely!!
 I dag får dt allt bli en riktigt låång långpromenad... vad gott.  Jag måste ju göra nått, vi ha ju schema på jobbet nu där vi ska skriva i vad vi har haft för motionsaktivitet under dagen...Puh! Ja ja dä är väl bäst att man börjar röra litte på sig då..hahahaha... inte helt förvånad om mitt schema är det enda som inte är i fyllt... Så typiskt mig.. Men ja har  iaf anmält mig till vårruset i maj... Provade att få ihop ett lag på jobbet, men ja tror det bara blev ja , Johanna å Emelie..

ja som sgt i dag är fest. fast just nu är ja inte så sugen... men det kommer väl senare. Det hänger inte vädret iaf... :)))

Nej nu ska ja gå å ta mig en kaffekopp, ja har nyss kokat..mmmm lovely!!

Ha en bra alla mina vänner!
Se nu till att väda era ansikten mot solen så ni får all nyttig d-vitamin....:):):)

Kram

Fredag

JIppi!!! nu är det hälj!! Hurra! Å ja jag är ledig. Gött! I dag har ja jobbat, sen var jag på Magnor å lämnat mitt barn. Det känns att navelsträngen blir väldigt utsträckt.. men ibland är det lite skönt åxå å få lite egen tid. Särskilt när man är ensam att ta ansvar varje dag, å aldrig kommer ifrån nått själv...

I morgon är det party.. Igen! hahaha
Syrran fyllde år på onsdagen, så hon ska fest verandan, som vanligt. Det är ju liksom tradition Det är nått som alla förväntar sig när syrran fyller år... :)
 hoppas att det blir lika fint väder i möra som det är i dag..Gud va gött å sitta där i solen å ta en drink lr två!! ;););)

ok ha det bra
Kram

Puh

Idag har Jacqueline haft kompis här. Hon kom 11 å fick nästan jaga hem henne halv 5:) lång dag. Men mkt tigging av mat å kakor:) gillar inte sånt. Visst kan dom få fika, men ja tycker inte när andra kommer hit å tigger... Nej Usch... :-(. Kram

Ute dag


Ja i dag har vi alla varit hela dagen nästa. Barna har lekt i sandlådan å så har dom rutchkana. Vi andra har krattat bort säkert 2 ton löv... Hahahaa... men det blev fint...det är så gott nu när det äntligen är vår, så man kan ute å greja hela dagarna.. Finns det nått bättre? Ja önskar bara att ja hade ett eget litet hus.. Jag å jacqueline...

Senare var vi hos Isa å Curt på påsk fika .. Alltid lika kul att träffas.. Barna fick så fina påskharar från Guldfynd fyllda med godis.. Mmm det blir gott till mamma sen det till tvn.. :=)

Nej nu ska barna ut å leka en stund till.. sen ska ja å jacqueline åka hem... har inte varit hemma på nästan hela häljen.. Måste hem å städa lite å tvätta... kanske att det dyker upp nån som är kaffe sugen... hihihi...  ha det gött nu alla mina vänner! kram

Glad påsk!!

I går var det påskafton, som ni alla vet.. Satt mesta dels i solen..Var super gott.. Barnen var utklädda till påskekärringar, så klart. jacqueline var ute å lekte med ´hela siin mundering på.Kul!! ja vi ä kastade lite påskebrev åxå.. barnen tyckte det var kul, å det ju för deras skull som gör det.. lr hur?

Ja å senare på kvällen var det då äntligen dax!! Fest som vi alla väntat på i flera veckor... Dansbandsgalan i Chbg!!
Blev ju sen ja då hem från stan, så det var att köra som en biltjuv hem å byta kläder innan Sanna kom å hämta mig.. ja ja hade den nya klänningen, det var många soom sa att dom tyckte den var fin. det är den, men inte på mig... Har nämligen sett kort på mig i den i dag på Face book... INTE nice alltså! Men men nu har ja redan haft den, ja lånade syrrans jaens jacka till. Tur det annars vet ja inte om ja hade haft den... :=)

Jaha hur har eran hälj várit?? Ätit mkt ägg å fisigt?godis??  lr har ni varit ute på en liten partyrunda??

Ja vad vet ja ja?? Men ja vet att det finns en del folk som är enna riktiga energitjuvar... sprang på några stycken i går.. ja herregud säger ja bara.. att folk bara orkar. Men ja tror tt dessa människor mår väldigt dåligt, å då måste de vara elaka å hemska mot folk i deras omgivning...Ttroligen mår de så mkt bättre när de får förpessta välden för alla andra.... men men vad vet ja.. Kan bara önska dessa människor lycka till, en dag får de väl tillbaka med samma mynt, som man brukar säga...


Nej usch vad trist det blev... Hoppas i af att ni har haft det bra.. för det har ja!!

<3<3<3 kramar


 


Långfredan

I dag har vi gått äggpromenaden. Första gången på hur många år som helst.. Iaf har ja inte gått sen mor gick bort.. Å det är ju 5 år sen... Iaf så var det fint väder, å SÅÅÅÅÅ mkt folk. Har aldrig sett på maken.. Undrar var alla folk kom ifrån. det var en sååå lång kö för att få lämna in sin kupong. Å vi hade 10 rätt av 12!!! Bra väl!! då skulle man ställa sig i en annan kö för att få de eftertraktade äggen.. men icke, vi lyckades att få våra ägg utan att ställa oss i en kö som var lika lång som den första.. Hahahaha.. fan vad bäst väl! Efter det bar det i väg i ilfart till Sunne å påskbord. Lovely!!
JAnnes
mamma är super på att gör sååå god omelett.. Gott!! Pappa var åxå med dit å fick sig lite mat..

Efter var vi alla mkt sletna, iaf barnen.. Gissa om det var mkt gnäll när vi åkte hem.. Ojoj.. var på väg fler gånger att stanna å kasta ur dom ur bilen :=):=):=)...


Jag å syrran tog en tur till affären när barna lugnat sig lite.Vi köpte mer godis till påskebreven. Åså köpte vi lite gott att åta till kvällen. Det blev baguetter fyllda med tonfisk röra.. MMMM vad lovely!!!


JA i möra gäller det!! Då är det dax för "GAla".. vad kul!!!

HA en bra hälj alla...

GLAD PÅSK!!!

<3<3<3 Kram

Skärtorsdag

I dag efter att jacqueline kom hem från skolan åkte vi till stan. Var hos syrran å åt mat. Janne hade gjort en god köttgryta. Sen åt vi jorgubbar med vispad grädde till efterrätt. Mmm vad gott!!  Efter det tog vi bara en snabblov på torget.. inte så mkt folk, å det var ju gött. Var inne på Lindex å köpte en ny mascara. Å ett läppstift,det var längesen som ja köpte just ett läppstift. Använder mest lipgloss... men det var på rea, så det åkt med.  :=)

Sen åkte pappa med mig till min faster. Jag skulle dit å hämta ett skrivbord som ja köpt av henne. Det står nu i förrådet hos pappa.. hahhaa bra att handla grejer å ställa det i ett förråd, men jag ska inte hem förrän i möra, å då har ja barn å hund med, så ja får ta det en annan dag. Tänkte att ja skulle måla det innan ja tar hem det.Det är rött nu . kan inte riktigt fatta att man kan måla ett sånt fint å gammalt skrivbord rött!! men men det kommer att bli fint.. :=)

Igår var min vän Karin hemma å fika . Det var mysigt. Hon hade köpt med sig så goda baguetter.. Det var jätte längesen som vi träffades å pratade å fika.. Det var kul att hon kom. Hon hade åxå med sig lite skvaller, alltid lika kul att höra.Folk är att bra kokko om ja får säga så... :=)

Nu HAr äntligen jacqueline lagt sig i sängen uppe. det tar alltid tid innan hon lägger sig när vi är här hos syrran. Fast hon är så trött, vägrar hon att lägga sig. Särskillt om Angelina är vaken. men nu har vi gjort iordning rummet där uppe så nu ligger hon.. Gött..


Nu ska ja ta å sätta mig å prata lite med in kära syster. Fast att vi ses så ofta å prata i telefon så har vi alltid mkt att prata om.. det är gött att vi är så bra vänner . det är inte alla som har en så bra relation som vi har.. många av våra vänner är lite avundsjuka på oss... Hahahaha..:=) Ja det är tur ja har dig min kära syster. Tänk allt som vi har varit med om... ojoj det hade aldrig gått om ja inte haft dig.. Kram på dig!!

I möra ska vi gå äggpromenaden, å sen ska vi alla packa in oss ibilen å åka till Sunne Påskbord.Det är Jannes mamma som bjur oss alla. Hon är så snäll jämt. Hon tänker alltid på mig å jAcqueline.. nästan lika mkt som på de andra...

OK nej nu kan ja inte skriva mer.. Då tröttnar ni säkert  :=)
Ha en riktigt bra hälj å en GLAD PÅSK på er alla!

<3<3<3 kram


Trist

Ja vilket trist väder dä är idag. Inte roligt alls... Får pigga upp mig mä kaffe å röstat bröd... Mmm gott. Idag ska ja på möte på Af... Sånt är aldrig kul. Sen ska ja nog ta den sväng förbi jobbet å sola. Lovely! Ha en bra dag. Kram

Vårfin

Idag har jag varit å klippt mig! ÅH vad härligt!! Det var verkligen längesen... Var hos DEDESköna rum. Hon är såå bra. Hon vet precis hur ja vill ha det. Blev supernöjd.Så nu är ja fin tills hälljen, ja på håret i allafall..:=) haha
JAg måste nog tacka min kära far, det var han som fick äran att betala :=)-- Tack far!! puss på dig.

Köpte ju en klänning på M&B förra veckan. jättefin, men ja har gått nu i en vecka å haft lite ångest för att använda den. Hade faktiskt med den till stan i dag för att byta tillbaka den, men syrran tyckte att den var fin, å att det var roligt med klänning ibland när man ska ut, så ja har den kvar... :/.Men ja vet ändå inte hur ja ska göra... AAHH HJÄLP!!!!

lördag ska ja på fest hos Emelie. Vi är ett gäng  från jobbet som ska på Dansbandsgalan. Vi ska ha förfest där.Det ska bli sååå kul! Vi har nog alla längtat efter detta event. vi har ju haft biljetter i många veckor...
Vi ska troligen sjunga singstar.. hahahaaa... Det brukar vi ju göra när vi är hos Emelie.. Vad roligt!!!

Igår var det möte på jobbet.Det var en företagssköterska från Previa som var där å pratade om kost å motion.. å inspiration.. Om förändring å hälsa.. Intressant, Å då skulle vi ha någon i gruppen som skulle var typ av inspiratör, nån som peppar å hjälper de andra. Å mina vänner kan ni gissa vem som blev utnämnd??? JAG!! hahahaa ja det var väl den rätte kanske ni tycker.. men vad då då???

Dom andra tyckte att ja just var den rätte till detta... SÅ då kanske det blir en förändring i mitt liv å kanske att ja kommer å bra åxå...

Jaja nu ska ja ta å leta reda på lite kaffe.. är såå sugen nu!! MMM gött!!!

Ha det gott mina vänner
Kram <3<3<3




 


Måndag

Idag har vi personalmöte på jobbet... Vi ska ha en genogång om kost å motion. Intressant. Efter det ska ja jobba. Till 9. Jacqueline ska va hos farfar å kathy inatt. Gott att ja har dom. Ställer ofta upp när ja ska jobba. Tack för det! :-) Kramar

Söndag

Då är det söndag... Sitter i soffan med en kaffekopp å kollar Gilmor Girls. Vad annars? :-) idag ska ja jobba. Börjar halv 4 slutar 9. Jerry kommer med Jacqueline vid 9 tiden ikväll... :-) lite sent tycker jag, men det blir gott när hon är hemma. Kram

LÖRDAG KVÄLL

 ÅH vad underbart!!!!

Ja
har jobbar hälj, inte så kul, men det går ju när man har en så go hälj att man slutar halv 2 på lördag, å börjar halv 4 på söndag.. Det är ju upplagt för fest!!!! :=)
Eller ja fest å fest... En öl lr två i solen på verandan, vad härligt!! Någon som har nått att säga emot?? NEJ tänkte väl det...

PÅ torsdag var ja ute å grejade lite på min "STORA" veranda, hade ju köpt nya ute möbler på IKEA i häljen. Å så var ja å köpte sånna där liljor i kruka på Konsum. Två för 49:-. Bra, det blev en påverandan å en på trappen vid entren.. NICE!!

Ja som sagt har ja jobbar hälj.Just nu är det lite jobbig stämning.Vi har några anhöriga som tycker att vi inte gör vårat jobb som vi ska. Lite tråkigt, för vi gör faktiskt mer än vi ska ibland.. inte så kul när man inte blir uppskattad för det man gör. men men , Vi är ett sånt bra gäng att vi fixar detta, vi stöttar varann. ett härligt gäng är vi. TYcker ja, trivs jätte mkt...

Ja Susanna som du vet så har ja ju inte någon dator än, så ja provar att skriva så fort ja kommer åt någon. Inte för att ja tror att du är inne så mkt å kollar min blogg .... Hahahahhaaa :=)

Nej nu ska ja nog öppna mig en öl till..GÖTT!!

Ha det gött min vänner! <3<3<3 kram


onsdag

Nu har ja varit hos min faster...  JAg köpte ett skrivbord av henne. Ett gammalt med svarvade ben, jättefint, ett sånt som ja har varit på jakt efter. Å nu har ett.. ska hämta det på torsdag nästa vecka... Det var rött, men jag undrar om ja inte ska måla det, brunt, lr svart . Det ka nog bli fint. Då har ja ju ett ställe att ställa min dator på:):).
kul för det ska ja mä köpa te veckan....

Detta år får ja föresten tillbaka på skatten.Första gången sen ja blev Eda bo. Har alltid fått betala tilldax.. men inte i år!!
Fick väl inte så mkt, men det är bättre än att betala tillbax.. inte så kul..
 Jaha snart är det dax för "Galan"!! Ser så fram emot det.. har varit å köpt mig en ny klänning!
Men den sitter inte riktigt som ja vill, så nu är det en diet som gäller. Provar alla som finns på en gång!!! Nu kan det väl inte gå fel!!
 Skulle ha varit å klippt mig i går, men mitt älskade barn blev suk, så ja fick boka om tiden till nästa vecka... Å det ska bli såå gött å få klippa mig. Ja har köpt hårfärg åxå som a ska prova att slänga i.. JA det ska bli gött att få göra sig lite fräsch. Har verkligen inte "pysslat" om mig på ett tag. Gjorde  visseligen en ansiktsmask i söndags när min syrra var hemma å vi hade pyjamas party.
D
et var mysigt.Vi gjorde hemlagad pizza.

Nej nu ska jag nog ta å åka hem... skoldax i möra igen.. Då ska ja ta en låångpromenix mä keenai.. a det gött
 <3<3<3kram

April april

ÅH ÄNTLIGEN VÅR!!!!

I dag är det äntligen vår! det måste det bara va. nu är jäg så trött på detta trista väder. hoppas att det håller i sig.
Känner att ja blir piggare bara solen tittar fram å ler åt mig. Då blir jag glad..

Jag har inte varit inne här å skrivit på länge, men nu är det dax tänkte ja att uppdatera min lite...

Som sagt så trivs ja i det vackra vädret. tycker att hela livet blir mkt lättare att leva då!

I häljen var vi i karlstad en tur. Vi var på barnmässan å kikade lite.. Det var mkt folk, å mkt kul att kolla på för barnen. Även om ja tyckye att mitt barn var lite för stort, så var det nog kul ändå.. Det fanns lego som dom fick bygga med, hoppa i hoppborg, det tyckte bubblan var kul, även om hon inte har lärt sig att hoppa på riktigt.

VAr på biltema en snabbis å köpte kablar till min bil.. inte så kul, men det är sånt som måste göras...

Självklart var vi på IKEA . Ja köpte nya utemöbler, klappstolar med bord, lagom stort till min lilla veranda. Ska bli kul att snart få börja att inreda och få lite mysigt nu till våren.. Ser så fram emot det... Självklart blev det lite annat åxå...

I dag har vi suttit ute hela dagen i solen.Det är gött!! Vi har åxå invigt grillen för första gången i år... Lovely!!!

NU ska ja åka till min faster en tur, hon har målat om, så hon ville visa hur det blev....

Ha det gött i vårsolen!!

<3<3<3 kram


RSS 2.0