GOD JUL!

Nu är det gjort. Dagen som man har väntat så på, allt som man har förberett..Poff! Så är det över. Dagen går såå fort. Men det är väl bra..

Hur har ni haft det? HAr ni varit snälla i år så ni fått mkt paket? ;)

Det ha ja fått. Började med att ja var på julbord på jobbet på onsdagen. Detvar mysigt. Vi var där alla ur jobbstyrkan. Men detvar jobbigt. För vi blev "avtackade" ja å Johanna. Alla mer lr mindre gråt. inte så kul, men vi fick Paket. Vi fick en jätte fin godisskål. Har ju liknande ljusstakar som ja fick av dom när ja fyllde år..

Sen fick ja paket av Malin. En jättefin ljuslykta som man ska hänga. Vet bara inte var ja ska hänga den.. hmmm har så mkt saker överallt..

I går gick det i ett hela dagen..Började hos Isa kl 11 på julfika som vi har gjort i all år så länge ja kan komma i håg. Sen var det hem till syrran å börja med maten. Vi tog klapparna tidigare i år, eftersom Jacqueline skulle till Jerry för första gången på 6 år. Hon brukar ju iåka dit på juldagen annars, men i år ville han ha henne på julafton...
Så vi såg faktiskt INTE på Kalle Anka.. Hur konstigt är inte det??

Efter att han hade åkt, så pakade vi in mer julklappar å åkte i väg till sunne.  Mer jul mat å fika.. hmm vad mysigt..

Men vi är ju alla förkylda, så vi var bra slitna när vi kom hem. J hade tänkt att stanna kvar i stan i natt, men det är ju alltid så skönt att komma hem. Så ja packade bilen full med påsar med julklappar å var hemma ca halv 11..


Nu sitter ja här å snorar å ska ta å slänga migi duschen. Ska snart på jobb. Men ja känner inte för det. Sen har ja även lovat Emelie att ja ska köra åt henne i kväll. Hon ska på Hammar..


Ok ha en fortsatt bra jul hälj alla mina vänner...


Stora juliga kramar till er.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0