Valborgsmässoafton

Är det i dag!!

Å jag har jobbat!! som vanligt.. JAcqueline fick va hos syrran i kväll.. Det var bra. Dom har grillat å haft det hur mysigt som hellst.. I går jobbade ja åxå-Då var pappa hemma å var barnvakt..Det är gott när hon är hemma tycker ja
..Å i morse kom hon upp själv.. Tror att hon hörde klockan när den ringde,men det ville hon inte erkänna.. I dag hade hon sin nya klänning som ja köpte hos Eva på ett ME AND I party.. jätte söt i rosa med prinsesskronor på(så klart).Hon var så söt när hon gick i väg till skolan i morse..

JA var i väg å pratade med min kurator i dag.. Det var skönt faktiskt.. Det var så längesen ja var där nu.. Det var gott å få prata av sig litte.. bl a om hur vi har det ja å jacqueline.. lr vi har det bra, men det är ju omständigheter runtomkring som inte är så bra... Så egentligen så är det nog inte ja som ska gå i terapi... Hahahahaaa... NEj men vem?? Gissa dä ni??

I dag på jobbet var det meningen att ja å Emelie skulle ha grillfest de gammla, men det blev te å steka på spisen i stället.. men vi satt ute i det vackra vädret å åt... gissa om det var varmt!! Å super härligt! Tänk... det är allt ett bra jobb ändå i bland..;=)

Just nu ser ja fram emot sommarfesten som vi i eda kommun är inbjudna tilll ... det var så roligt i fjol.Hoppas det blir lika kul i år! Det är den 15 maj...TYcker om att ha nått att se fram emot.. Livet känns så mkt lättare då!

Nej ni min vännor!! Nu ska ja nog ta kvällen.. skötom er
Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0