Glad påsk!!

I går var det påskafton, som ni alla vet.. Satt mesta dels i solen..Var super gott.. Barnen var utklädda till påskekärringar, så klart. jacqueline var ute å lekte med ´hela siin mundering på.Kul!! ja vi ä kastade lite påskebrev åxå.. barnen tyckte det var kul, å det ju för deras skull som gör det.. lr hur?

Ja å senare på kvällen var det då äntligen dax!! Fest som vi alla väntat på i flera veckor... Dansbandsgalan i Chbg!!
Blev ju sen ja då hem från stan, så det var att köra som en biltjuv hem å byta kläder innan Sanna kom å hämta mig.. ja ja hade den nya klänningen, det var många soom sa att dom tyckte den var fin. det är den, men inte på mig... Har nämligen sett kort på mig i den i dag på Face book... INTE nice alltså! Men men nu har ja redan haft den, ja lånade syrrans jaens jacka till. Tur det annars vet ja inte om ja hade haft den... :=)

Jaha hur har eran hälj várit?? Ätit mkt ägg å fisigt?godis??  lr har ni varit ute på en liten partyrunda??

Ja vad vet ja ja?? Men ja vet att det finns en del folk som är enna riktiga energitjuvar... sprang på några stycken i går.. ja herregud säger ja bara.. att folk bara orkar. Men ja tror tt dessa människor mår väldigt dåligt, å då måste de vara elaka å hemska mot folk i deras omgivning...Ttroligen mår de så mkt bättre när de får förpessta välden för alla andra.... men men vad vet ja.. Kan bara önska dessa människor lycka till, en dag får de väl tillbaka med samma mynt, som man brukar säga...


Nej usch vad trist det blev... Hoppas i af att ni har haft det bra.. för det har ja!!

<3<3<3 kramar


 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0