Shopping torsdag

Dag gick verkligen  iett.. Vaknade vid 7 tiden, å började då att plocka lite å städa å tvätta. Duschade å väckte Jacqueline lite före 10.. Sen åkre vi på centret en snabbis.. Skulle ha lite bad å spa grejor.. Vi hade bestämt att v ksulle till morfar å bada å sova över där... Mötte karin i stan vid halv 12.. vi var å kollade iaffärer. Ja köpte lite nya trosor å sånt både till mig i buppan,, Ja handlade en hel del faktiskt.. hihi.. Vi var på Nordells å fikade åxå.. det var inte så mkt folk där, men barna var så trötta å sletna spå vi njöt ju inte direkt av stunden. Men så är det ju alltid.. :(

Sen var ja med pappa på affären . Han va ju tvungen att handla lite om vi skulle komma...Efter det åkte vi till syrran. Hon hade gjort kyckling gryyta å ris. jätte gott. Hon skulle ner tll apoteket en tur, så då följde vi med.. Hittade 2 tröjor igen till jacqeline på Lindex... puh! denna shopping...:)

SEn var det äntligen dax att åka "PÅ SPA"... Morfar bjöd på strips å kött.. gott, sen var det bara att börja att tappa upp badet.Vi skrubbade först med en vante, sen med peeling skrubb, sen var det håret som fick sig ett tag... ansiktet fick en mask. Efter det var det bara att smörja in hela kroppen.. fötterna med.. Sist  som pricket över iet, det för dagen ny in köpte lila nagellacket.. Jacqueline tyckte att det var så mkt att göra men att det var gött när allt var klart... Å sååå fin på alla naglar... Måste bara säga, vad fan skulle ja ha gjort om ja hade fått en kille... ???
Måste var trist för alla mammor med pojkar. Vad hittar ni på för kul med era killar.?? bygger med lego,Leker med bilar?
Nej ja är så glad att ja har en tjej. Som vill ha kläning å flätor... Måste bara få säga det...


Och sist men inte minst.. FAn vad ja saknar eget badkar.. OJOJ vad ja har badat mkt.. förr...

HA det bra..
kram
<3<3<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0